Familieferie på Sicilien

Sicilien er et godt sted for en familieferie, både for børnefamilien med mindre eller større børn og for hele familien, der er på familieferie med deltagelse af flere generationer, for der er så mange forskellige ting at foretage sig. Læs mere om de forskellige håndplukkede hoteller og ferieboliger i nedenståen oversigt og bestil gerne et skræddersyet tilbud hvis I f.eks er mange, der rejser sammen. For de eventyrlystne er der mulighed for at bestige de aktive vulkaner Etna og Stromboli, vandre i Tempeldalen eller cykle på skarpe stigninger. Er man mere til strandliv, byder Sicilien på kilometervis af oplevelser og strande af alle slags, fx. den smukke San Vito Lo Capo med kridhvidt sand og turkisblå bølger, eller den bynære og velbesøgte Mondello-strand ved Palermo.

En familieferie på Sicilien bør også inkludere udflugter til landsbyer i bjergene, eller til storbyerne Palermo og Catania, som har hvert deres kulturelle og arkitektoniske særpræg. Lej en bil til hele familien, eller tag toget rundt langs kysten og nyd eminente udsigter mens du kommer overraskende hurtigt frem.

Læs mere om rejser til Sicilien eller bestil gratis skræddersyet tilbud.

Hvorfor rejse til Sicilien med familien?

Sicilien har det hele: Sol, strand, vand, kultur, historie, natur og muligheder for at være aktiv. Man kan tage sammen på familieferie på Sicilien, og så kan alle alligevel komme hjem med følelsen af at have lavet det på ferien, som de gerne ville.

Soldyrkerne og strandfolket kan boltre sig på stranden eller ved swimmingpoolen. Når det bliver for varmt, kan de trække ind i skyggen med en bog eller en kølig drink. De kultur- og historieinteresserede vil opdage, at der er rigeligt at se og opleve på Sicilien, der har så rig en historie og så mangfoldig en kultur. De naturinteresserede vil finde masser af steder, der er værd at besøge, og ellers vil de bare kunne nyde naturen der, hvor de nu er. For dem, der gerne vil være aktive på ferien, er der mange muligheder for at cykle, vandre eller spille golf for eksempel. Eller tage på snorkel- og dykkerture. Når dagen er gået, kan alle i familien helt sikkert blive enige om at samles om et godt måltid mad.

Det er nemt at flyve til Sicilien med hele familien. Her er en række lufthavne som kan nås med højst en enkelt mellemlanding, herunder Trapani, Palermo, Catania og Ragusa.

Du kan læse meget mere om rejser til Sicilien her på Escapeaway eller en af de andre spændende regioner i Italien som f.eks Toscana eller Umbrien.

>> Læs mere om familieferie i Italien
>> Læs også om familieferie på Sardinien

>> Læs mere om familieferie

Kort over Sicilien

Populære hoteller på Sicilien

Italien, Syditalien, Sicilien, Cefalù
9,4
Fabelagtigt
307 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 101 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Sicilien, Carlentini
9,1
Fabelagtigt
451 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Sicilien, Campofelice di Roccella
9,0
Fabelagtigt
419 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 83 km
  • Nærmeste strand: ca. 12 m
  • Pool (evt. sæsonåben)