Ferie på Sicilien

En ferie på Sicilien byder på et væld af oplevelser for enhver smag, hvad enten du er til øhop-eventyr, familieferie i trygge rammer eller har næse for øens mange Unesco-lokaliteter. Bestil din ferie på Sicilien og oplev øen som italienerne selv kender den.

Sicilien er Middelhavets største og mest interessante ø

En ferie på Sicilien byder helt automatisk på masser af helt overvældende oplevelser. Skøn, varieret natur, indbydende hav og strande, og byer som rummer fascinerende historiske vidnesbyrd fra de store, klassiske græske og romerske kulturer. De smukke normanniske kirker og slotte vidner om en tid hvor Sicilien var en afgørende magtfaktor i middelhavet.

Sicilien forener et imponerende udvalg af livsglæder som kommer til udtryk i en mangfoldighed af dufte, farver og lyde. Det dejlige vejr, de skønne, flere hundrede år gamle, olivenlunde, de blomstrende mandeltræer, duften af appelsin- og citronblomster i harmoni med de smukke nerier og jasminblomster er blandt de elementer, der skiller Sicilien markant fra resten af Italien.

Denne spændende ø med de fascinerende barokbyer, pulserende storbyer, høje bjerge med store skove, livlige markeder med et frodigt og enestående udvalg af råvarer, fremragende vine og mad samt det skønne blå hav er en uforglemmelig oplevelse.

En ferie på Sicilien inkluderer med andre ord stort set det hele: Sol, strand, natur, kultur, vin & gastronomi og ikke mindst en eventyrlig atmosfære.

Det autentiske Italien findes også på Sicilien

Sicilien er den drøm, når det handler om det autentiske og pittoreske Italien. Små charmerende fiskerlejer ligger side om side med stemningsfulde byer med små gader og pladser hvor lokalbefolkningen ofte samles om aftenen. Disse pladser elsker vi skandinaver, når vi besøger Sicilien ! Næsten hver en by på Sicilien giver os mulighed for som gæst at opleve det ægte Italien.

Noget som vi heller ikke må glemme, når vi taler om det autentiske Syditalien er den varme gæstfrihed, som vi mødes med ved ankomsten til ferieboligen eller på aftenens udvalgte resaturant. Overalt modtages man med åbne arme og det er måske nok det vi elsker allermest ved det autentiske Sicilien.

>> Læs mere om ferie

Kort over Sicilien

Populære hoteller på Sicilien

Italien, Syditalien, Sicilien, Taormina
  • Nærmeste lufthavn: 67 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Sicilien, Taormina
  • Nærmeste lufthavn: 67 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Syditalien, Sicilien, Modica
  • Nærmeste lufthavn: 122 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi