Fly til Sicilien

Jeg har her samlet informationer om flyfobindelser til Sicilien fra lufthavne i Danmark samt fra Hamborg lufthavn. Når du rejser med Escapeaway til Sicilien og andre rejsemål i Italien kan du frit vælge afrejselufthavn og rejselængde, samt om du vil flyve direkte eller måske sparre penge på flybilletten ved at mellemlande undervejs. Du kan også vælge at flye ud med et flyselskab og hjem med et andet for at opnår de bedste forbindelser.

Du finder samtlige flyselskaber og aktuelle flytider og priser i søgemaskinen.

Direkte fly til Sicilien

Der findes flere flyselskaber som flyver direkte til Sicilien fra København mens du fra andre lufthavne i Danmark er nødsaget til at foretage en mellemlandning. Rejser du fra Hamborg til Sicilien finder du ligeledes flere flyselskaber der tilbyder direkte ruter.

Lufthavne på Sicilien

Vær opmærksom på at der er hele tre internationale lufthavne på Sicilien, og det er ikke ligemeget hvilken lufthavn du vælger at flyve til, for Sicilien er en stor ø. De tre lufthavne finder du i Palermo på nordkysten, Catania på østkysten og Trapani på nord/vestkysten.

Flyselskaber

Her kan du læse en kort beskrivelse af de mest populærer flyselskaber som flyver til Sicilien.

SAS

Norwegian

Ryanair

Air Berlin

Easyjet

Lufthansa

Veuling

Alitalia

 

Flere informationer om flyselskaber

Ønsker du flere informationer om de forskellige flyselskaber så klik på ovenstående link hvor du kan læse en mere uddybende beskrivelse. Vi gør opmærksom på at alle informationer om flyruter etc. er vejledende og vi henviser altid til de aktuelle informationer og fakta som du finder i søgemaskinen der dagligt bliver opdateret. Af samme årsag tager vi også forbehold for fejl og ændringer i ovenstående informationer om fly til Sicilien.