Rejser til Furci Siculo

Furci Siculo ligger på den Ioniske kyst omkring 35 kilometer syd for Messina. Til sammenligning er Furci Siculo blot en lilleput med omkring 3.200 indbyggere. Byens geografiske udvikling har været naturligt begrænset af beliggenheden mellem to floder, der munder ud i havet her. Trods dens forholdsvis beskedne størrelse er der masser af liv i Furci Siculo - især nede på kystpromenaden og stranden.

Er det en afslappende badeferie, du søger, hvor du bor lige ved kilometerlange strande, er det oplagt at rejse til Furci Siculo. Strandene her på den nordøstlige del af Sicilien består af groft sand og små rullesten, så det azurblå hav er indbydende og klart. Du er naturligvis ikke begrænset til stranden lige ved Furci Siculo, men kan også nemt bevæge dig lidt sydpå til nabobyen Santa Teresa di Riva eller nordpå til Roccalumera. 

Bortset fra at floderne, som om sommeren typisk mest er udtørrede flodsenge, udgør en naturlig adskillelse, fremtræder disse byer mere eller mindre som én langstrakt kystby. Derfor vil du på en rejse til Furci Siculo have alt, hvad du kan ønske dig af restauranter, barer og indkøbsmuligheder inden for kort afstand.

Badeferie krydret med udflugter

Hvis du ikke vil nøjes med at slikke sol og bade hele ferien, har du gode muligheder for at krydre rejsen med spændende udflugter. Der er for eksempel kun omkring 20 kilometer til Taormina, et af Siciliens mest kendte rejsemål. Den er udover idylliske strande kendt for sin smukke beliggenhed oppe på en klippe med en vidunderlig udsigt over Naxos-bugten samt dens spændende kulturhistoriske seværdigheder som det gamle græske teater.

På en rejse til Furci Siculo, har du også en oplagt chance for at komme tæt på øens største seværdighed - bogstaveligt talt. Det er nemlig også nær middelhavsøens østkyst, at den enorme vulkan Etna ligger. På en dagsudflugt kan du udforske nationalparken omkring vulkanen eller endda komme ret tæt på selve krateret med på guidede ture.

Med Escapeaway kan du nemt booke din rejse til Furci Siculo med mulighed for at vælge afrejse fra lufthavnen i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Vores smarte søgemaskine tjekker hele tiden nettet for de bedste priser på flybilletter med rutefly, som du så kan kombinere med de hoteller, vi har udvalgt i Furci Siculo. Bestiller du sådan en samlet pakkerejse, er den naturligvis dækket af Rejsegaranti.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Furci Siculo