Agriturismo Il Borgo

Officiel kategori

Escapeaways vurdering

239 anmeldelser
8,4 Gæstebedømmelser
Beskrivelse

Kort og afstande

Il Borgo er et lille, intimt hotel med blot 16 værelser, så hos Hideaways er vi glade for at have muligheden for at tilbyde dig en ferie netop her i de skønne omgivelser. Il Borgo’s værelser er fordelt i to bygninger. I det gamle hovedhus har der blot været plads til at indrette tre dejlige værelser, mens den anden og mere moderne bygning danner rammen for de resterende standardværelser. Derfor er sandsynligheden størst for, at du får en værelsesnøgle til den nyere tilbygning.

Trods de få antal værelser er der ikke to, der er indrettet ens, men ens for dem alle er, at de er farverigt dekoreret enten på væggen eller i møblementet. Det synes jeg er med til at gøre Il Borgo til noget særligt, når hvert rum har et individuelt præg. Dog skal det understreges, at faciliteterne er de samme på alle værelser så som aircondition, TV, hårtørrer og minibar. Il Borgo er en rustik, men smuk bygning og grundet dens konstruktion er værelserne i hovedhuset ikke 100% lydisolerede, hvorfor lyde udefra ikke altid kan undgås.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Agriturismo Il Borgo. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • By under 3 km væk
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Strada Provinciale 81, 39
95012 Castiglione di Sicilia

Koordinater

Latitude: 37.8678
Longitude: 15.1926

Hvad siger gæsterne om Agriturismo Il Borgo?

7,5
Michael, Nivå

Hyggeligt hotel med sødt personale
8,5
Reno, Albertslund

Hyggeligt sted og god mad!

8,3
Eirik Knutson, Kalundborg

Fedt sted - men svært at finde og ingen balkon

Vores fly var over 2 timer forsinket og vi forlod flyveplads i lejet bil kl. 22:30. Der var både en I-phone og android telefon med og begge havde voldsomme problemer...

Sådan kan du rejse

På Hotel Il Borgo har du følgende muligheder for at bestille din ferie: Bestil inkl. fly, ophold samt evt. billeje eller vælg ”kun hotel”, såfremt du selv ønsker at stå for transporten til Sicilien. Jeg vil anbefale dig at flyve til Catania lufthavn, der ligger ca. 45 minutters kørsel fra Il Borgo. Du finder aktuelle priser ved at indtaste dine valgfrie rejsedatoer i søgemaskinen her på siden.

Foruden lufthavnen i Catania, som ligger på den østlige side af Sicilien, så findes der 3 andre internationale lufthavne på øen. Disse kan du naturligvis også flyve til, men vær opmærksom på, at afstandene er store og der f.eks. fra Palermo lufthavn til Hotel Il Borgo er ca. 3 timers kørsel. Bor du på Il Borgo vil jeg anbefale dig, at du lejer en bil.

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Vis mere

Lignende hoteller

Italien, Syditalien, Sicilien, Ficarra
 • Nærmeste lufthavn: 181 km
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
Italien, Syditalien, Sicilien, Cefalù
 • Nærmeste lufthavn: 101 km
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
Italien, Syditalien, Sicilien, Cefalù
 • Nærmeste lufthavn: 101 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi

Rejsemål Sicilien

Vis flere