Kør-selv-ferie på Sicilien

Sicilien er den allersydligste region i Italien. Små 3.000 km er der mellem Danmark og Sicilien. Det er noget af en køretur, men også en oplevelse af de helt store, hvis man vælger at tage på kør-selv-ferie til Sicilien.

På vejen til Sicilien kører man hele vejen ned igennem Italien og oplever dermed, hvor forskellige de italienske regioner faktisk er, og hvor stor forskellen er mellem Norditalien og Syditalien. Har I ikke helt så mange uger til rådighed, kan det jo også lade sig gøre at tage flyet til Sicilien, leje en bil i lufthavnen og så tage på kør-selv-ferie rundt på Sicilien derfra. I kan booke flere forskellige steder eller vælge at bo et sted og så køre ud derfra. Se det store udvalg af håndplukkede ferieboliger og hoteller i nedenstående oversigt.

Den lange vej i bil til Sicilien

Har man lyst til at springe lidt af køreturen på de tyske motorveje over, kan man jo vælge at hoppe på biltoget i Hamborg og stå af for eksempel i Verona, så er der ”bare” hele turen ned igennem Italien tilbage.

Kør-selv-ferie til Sicilien er selvfølgelig ikke noget, man gør, hvis man kun har en uges ferie til rådighed. Men har man mulighed for at tage flere ugers ferie, vil turen ned igennem Italien og tiden på Sicilien være en af de oplevelser, man ikke sådan lige glemmer.

En kør-selv-ferie er en ferie med frihed og fleksibilitet. Man bestemmer selv den præcise rute, og man kan tage lige netop de afstikkere og pauser undervejs, som man har lyst til. Programmet fastsætter man selv, og man bestemmer også selv, hvor længe turen til Sicilien skal vare, og hvor mange overnatninger, man vil tage undervejs.

Man ser også meget ofte nogle helt andre ting, når man selv kører frem for at tage flyet frem til feriestedet. Og som regel er det jo de uventede oplevelser, der gør ferien til noget helt specielt, som overnatningen på det lille spøjse sted hos den venlige gamle italienske dame, der ikke kunne tale engelsk, eller maden på det lille lokale trattoria, der smagte fuldstændig himmelsk.

Når I så er kommet med færgen fra fastlandet til Sicilien, venter der jer en fantastisk spændende oplevelse, for Sicilien er en smuk og fascinerende ø at besøge. Man bliver let overvældet af alle de mange kulturelle og historiske bygninger og indtryk. En varieret og smuk natur er her også. Så man kan roligt sige, Sicilien er et af de rejsemål, der har det hele: Spændende storbyer, kultur, historie, atmosfære, stemning, natur, sol, strand og skøn mad og vin.

Kør-selv-ferie i Italien

Indrømmet, der er ikke ret mange der vælger, at køre hele vejen til Sicilien i egen bil, men derimod er der mange som hvert år rejser på kør-selv-ferie til andre rejsemål i Italien som. f.eks Toscana, Umbrien og Amalfikysten.

>> Læs mere om kør-selv ferie til Italien

>> Læs mere om kør-selv-ferie

Kort over Sicilien

Populære hoteller på Sicilien

Italien, Syditalien, Sicilien, Modica
9,1
Fabelagtigt
642 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 122 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Sicilien, Ragusa
9,5
Fabelagtigt
483 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 103 km
  • Afstand til centrum: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Sicilien, Menfi
9,3
Fabelagtigt
146 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 83 km
  • Nærmeste strand: ca. 9 km
  • Pool (evt. sæsonåben)