Rejser til Lido Signorino

Lido Signorino er en lang strand i den vestlige ende af Sicilien få kilometer syd for byen Marsala. Her har du optimale betingelser for at nyde en afslappende ferie i det varme og solrige middelhavsklima, som øen er så kendt for. Det lave, krystalklare vand og fredelige atmosfære gør Lido Signorino et ideelt rejsemål for familier og andre, som trænger til at slippe væk fra en travl hverdag.

Strande og vinmarker

Stranden med dens fine lyse sand løber langs et boligområde, der består af villaer og anden lav bebyggelse. Er man ikke lokalkendt, kan det være svært at se, hvor græserne mellem Lido Signorino og de andre småbyer ned langs kysten syd for Marsala går. Helt sammenvoksede er byerne dog ikke.

I området omkring Lido Signorino er nemlig også talrige vinmarker, hvor de hvide druer, som bliver til den kendte Marsala-vin, dyrkes. Den er populær i italiensk madlavning, men bruges også som dessertvin lidt som en portvin eller Madeira. Det får du naturligvis rig mulighed for at opleve på en rejse til Lido Signorino.

I Lido Signorino og de nærmeste nabobyer ligger nogle få, men gode spisesteder. Har du ikke nok i dem, er der desuden ganske kort afstand ind til Marsala. Her er der i den gamle, hyggelige bymidte en høj koncentration af familievenlige restauranter og vinbarer. Inden du sætter dig til bords, kan det anbefales at gøre som de lokale og starte med La passeggiata. Denne spadsertur uden andet formål end at nyde aftenstemningen er en en fast tradition mange steder i Syditalien og en god måde at udforske byen på.

Der kører et tog lang kysten med et stop nær Lido Signorino, som du kan tage ind til Marsala. Vil du ikke være afhængig af køreplaner, og vil du gerne udforske mere af øen på din rejse, kan det dog være en fordel med en lejebil. Selvom du befinder dig på den vestligste ende af øen, er den ikke større end at du kan nå langt omkring på en dagsudflugt i bil. Både mod nord og syd langs kysten og på ture ind i baglandet, venter der dig mange spændende oplevelser.

Book din rejse til Lido Signorino

Er det en badeferie på Sicilien, du ønsker, er det oplagt at vælge en rejse til Lido Signorino. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Escapeaway Rejser som gæst på et af de hoteller, vi har håndplukket her. Du kan rejse i nøjagtig det antal dage, du ønsker og vil du gerne opleve flere dele af Sicilien på en rundrejse, er dette også nemt at arrangere hos os.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Lido Signorino