Luksusferie på Sicilien

Hos Escapeaway finder du en række fantastiske luksusrejser til Siclien - Middelhavets største ø, og også den mest interessante, hvis du spørger os. Rundt omkring på Sicilien, særligt ved øens mange skønne bugter, ligger adskillige luksushoteller og kurbade.

Hvis du er til komfort og kropslig forkælelse, er der rigtigt mange muligheder på Sicilien, som også byder på et væld af flotte strande, aktive vulkaner og dramatiske landskaber. Ikke mindst i området omkring Taormina er der flere spas og hoteller med wellness-centre. Og ikke nok med at området har masser af luksus. Taormina byder også på kulturelle og historiske oplevelser, med gamle borge og endda ruiner fra et teater helt tilbage fra øens græske periode. Luksusferie på Sicilien er mere end luksus for kroppen, det er også luksus for sjælen.

Men ikke kun grækerne har haft en stor indflydelse på Sicilien. Også arabere og spaniere har hersket her, før øen blev bragt i union med kongedømmet Napoli i 1734, og endelig indlemmelsen i Italien i 1860. De mange folkeslag, som har øvet indlfydelse på Sicilien gør øen til en stærk blanding af køkkener, kunstarter og kulturer, og her kan ses bygninger og ruiner tilbage fra før den romerske tid. Læg dertil høje bjerge, aktive vulkaner og imponerende nationalparker, og du har stof nok til mere end en håndfuld besøg.

Udvalgte luksushoteller på Sicilien

En række overdådige luksushoteller danner perfekte rammer om en uforglemmelig luksusrejse til Sicilien. Her kan du få massage udenfor i tusmørket i det lune aftenvejr, mens solen går ned i baggrunden. En luksusferie på Sicilien er meget langt væk fra den grå hverdag hjemme i Danmark. Der er noget eventyrligt - ja nærmest magisk over Sicilien og dens mange detaljer, som kan opdages på egen hånd eller på guidede ture.

Rejs fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte eller med mellemlanding, til en af de tre store lufthavne på Sicilien ved Catania, Trapani og Palermo, foruden den tidligere militærlufthavn i Comiso, som har sæsonflyvninger til Europa. Herefter går det i lejet bil frem til dit bestemmelsessted og dage fyldt med forkælelse. God tur!

>> Læs også om luksusrejser til Sardinien
>> Læs også om luksushoteller i Rom

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Sicilien

Populære hoteller på Sicilien

Italien, Syditalien, Sicilien, Taormina Mare
9,7
Fabelagtigt
283 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 65 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Sicilien, Palermo
9,7
Fabelagtigt
666 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 30 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.3 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Sicilien, Cefalù
9,4
Fabelagtigt
112 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 101 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Pool (evt. sæsonåben)