Nye hoteller på Sicilien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder på Sicilien. I denne liste har vi samlet nogle af de nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hvor vi informerer om nye ferieboliger ofte med nyhedsrabatter!

 • Italien, Syditalien, Sicilien, Noto
  Et luksuriøst resort i det sicilianske landskab, tæt på seværdigheder og havet. Et stort spaområde til at koble helt af i og store, gastronomiske oplevelser i restauranterne.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Trecastagni
  Tag med hele familien på en spændende rejse, hvor i kan tage på udflugter til vulkanen Etna, besøge strande og opleve byer. Villaen har tre soveværelser og er et godt udgangspunkt for at opleve det østlige Sicilien.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Trappitello
  På de grønne skrænter ovenover den lille by, Trappitello, ligger dette velholdte lejlighedshotel med en dejlig infinitypool og bar. Her kan du kombinere solbadning med udflugter i Siciliens vidunderlige natur.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Cefalù
  Her bor du med en fantastisk beliggenhed lige ud til stranden og i gåafstand til byens gamle centrum. Herudover har hotellet flere faciliteter, såsom pool, bar og restaurant.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Taormina
  Oplev populære Taormina fra et hotel med en smuk panoramaudsigt over havet og Naxos-bugten. Moderne værelser, pool og morgenmadsrestaurant med terrasse.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Santa Maria del Focallo
  Bo i en privat villa til 8 personer lige ved strandpromenaden på det sydøstlige Sicilien. Store arealer, moderne køkken og havudsigt loves. Tæt på stranden.