Nye hoteller på Sicilien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder på Sicilien. I denne liste har vi samlet nogle af de nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hvor vi informerer om nye ferieboliger ofte med nyhedsrabatter!

 • Italien, Syditalien, Sicilien, Ispica
  Det sker ikke ofte, at vi imponeres så meget af et sted: her går den historiske charme op i en højere enhed med vore dages krav til komfort og standard. Torre Marabino er et pragteksempel på, hvordan din ferie på Sicilien kan nå nye højder.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Giardini di Naxos
  Tjek ind på UNAHOTELS Naxos Beach Sicilia, og du bliver nabo til havet og har udsigt til Etna i baggrunden. Nyd pools, god mad og masser af plads.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Taormina
  Din fordel på Le Villette er, at du bor i gåafstand fra byens pulserende centrum og fra kabelvogn mod Mazarò strand, samtidig med at al den fred og afslapning, som du ønsker, kan fås på din private terrasse. Og udsigten er absolut til at holde ud.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Cefalù
  Hyggeligt og indbydende hotel i naturskønne omgivelser. Her er du tæt på hav, strand og by.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Trecastagni
  Bo i privat villa med pool uden for Acireale på Siciliens østkyst. Her er du tæt på Etna, naturoplevelser, havet og spændende byer, som fx Taormina og Catania.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Fontane Bianche
  Det eksklusive Hotel Borgo Pantano byder på elegante og velindrettede værelser og suiter i et historisk miljø. Her er en dejlig pool og restaurant med terrasse, hvor du kan nyde det velkendte, sicilianske køkken.