Nye hoteller på Sicilien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder på Sicilien. I denne liste har vi samlet nogle af de nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hvor vi informerer om nye ferieboliger ofte med nyhedsrabatter!

 • Italien, Syditalien, Sicilien, Taormina
  Bo ved stranden ved Taormina og nyd at have havet som nærmeste nabo. Slap af i haven med pool og forkæl krop og sjæl i wellnessområdet med træningsrum. Her findes også en restaurant og strandklub.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, San Vito Lo Capo
  Oplev den smukke strand og kyststrækningen i San Vito Lo Capo fra dette hotel, som ligger centralt i byen og blot 5 minutters gang fra stranden. Her har du adgang til en tagterrasse med en lille pool og kan bestille værelse med balkon.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Taormina
  Oplev populære Taormina fra et hotel med en smuk panoramaudsigt over havet og Naxos-bugten. Moderne værelser, pool og morgenmadsrestaurant med terrasse.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Trecastagni
  Stor villa til hele familien eller en gruppe venner beliggende på Etnas skråninger uden for Catania på Sicilien. Her har du adgang til eget køkken med spiseplads, flere soveværelser samt en stor have med pool.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, San Leonardello
  Oplev den smukke natur for foden af Etna, på denne agriturismo, som tilbyder både værelser og lejligheder, samt en fælles pool. Du kan glæde dig til at starte dagen med en god, hjemmelavet morgenmad i haven. Her bor du desuden i nærheden af ... flere spændende udflugtsmål, som Etna, Catania og havet. Læs mere
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Trecastagni
  Her kan du bo i lejlighed med selvforplejning og tage dagen som den kommer. Desuden har du et godt udgangspunkt for at udforske bl.a. Etna og havet, som du begge finder tæt på.