Nye hoteller på Sicilien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder på Sicilien. I denne liste har vi samlet nogle af de nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hvor vi informerer om nye ferieboliger ofte med nyhedsrabatter!

 • Italien, Syditalien, Sicilien, Palermo
  9,1
  Fabelagtigt
  2655 anmeldelser
  Med et ophold ved Hotel Politeama har du en central base i Palermo, kun 5 minutters kørsel fra Palermo Havn og Piazza Ruggero Settimo. Dette hotel med 4 stjerner ligger 1,8 km fra Teatro Massimo og 9,5 km fra Mondello Strand.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Palermo
  8,7
  Meget godt
  615 anmeldelser
  Best Western Ai Cavalieri Hotel ligger i Palermo, kun en kort gåtur fra den gamle bymidte med alle dens smukke bygninger, seværdigheder og restauranter. Morgenmad er tilgængelig på hotellet.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Taormina
  8,7
  Meget godt
  16 anmeldelser
  Bo i hyggelige ferielejligheder ved havet, og bare en kort gåtur fra Taorminas historiske bymidte. Her bor du med selvforplejning, og med adgang til en privat strandklub, hvor du kan sole og bade.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Palermo
  Med et ophold ved Massimo Plaza Hotel i Palermo (Palermo Historiske Centrum) er du kun få skridt fra Teatro Massimo og Regional Archaeological Museum. Dette hotel med 4 stjerner ligger 1 km fra Palermo Katedral og 1,2 km fra Santa Maria dell'Ammiraglio ... Kirke. Læs mere
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Palermo
  9,6
  Fabelagtigt
  312 anmeldelser
  Palazzo Natoli Exclusive Rooms er et elegant boutiquehotel i det historiske centrum af Palermo. Her bydes du velkommen til smukt møblerede værelser og lejligheder, hvor du kan nyde et behageligt ophold i den sicilianske kulturby.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Aci Trezza
  9,2
  Fabelagtigt
  845 anmeldelser
  Malavoglia Inn ligger i Aci Trezza på det østlige Sicilien, blot en kort køretur fra Catania. Her bor du i nærheden af havet og flere udflugtsmål. Hotellet har et poolområde, hvor du kan bade, samt en restaurant, der serverer siciliansk mad.