Nye hoteller på Sicilien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder på Sicilien. I denne liste har vi samlet nogle af de nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hvor vi informerer om nye ferieboliger ofte med nyhedsrabatter!

 • Italien, Syditalien, Sicilien, San Vito Lo Capo
  Oplev den smukke strand og kyststrækningen i San Vito Lo Capo fra dette hotel, som ligger centralt i byen og blot 5 minutters gang fra stranden. Her har du adgang til en tagterrasse med en lille pool og kan bestille værelse med balkon.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Noto
  Et luksuriøst resort i det sicilianske landskab, tæt på seværdigheder og havet. Et stort spaområde til at koble helt af i og store, gastronomiske oplevelser i restauranterne.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Ragusa
  Dette hotel ligger centralt i Ragusa og i gåafstand til flere forskellige seværdigheder og smukke bydele. Her kan du bestille værelse med balkon. Hotellet har en SPA og en restaurant, der serverer mad af høj kvalitet.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Trecastagni
  Her kan du bo i lejlighed med selvforplejning og tage dagen som den kommer. Desuden har du et godt udgangspunkt for at udforske bl.a. Etna og havet, som du begge finder tæt på.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Trecastagni
  Tag med hele familien på en spændende rejse, hvor i kan tage på udflugter til vulkanen Etna, besøge strande og opleve byer. Villaen har tre soveværelser og er et godt udgangspunkt for at opleve det østlige Sicilien.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Sampieri
  Bo i en privat villa på Sicilien med en smuk indretning og en have med udsigt til havet. Adgang til fælles pool og tæt på strande og interessante byer.