Nye hoteller på Sicilien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder på Sicilien. I denne liste har vi samlet nogle af de nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hvor vi informerer om nye ferieboliger ofte med nyhedsrabatter!

 • Italien, Syditalien, Sicilien, Trecastagni
  Her kan du bo i lejlighed med selvforplejning og tage dagen som den kommer. Desuden har du et godt udgangspunkt for at udforske bl.a. Etna og havet, som du begge finder tæt på.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Furci Siculo
  8,7
  Meget godt
  286 anmeldelser
  Et hotel med udendørs pool og SPA. Her bor du tæt på strandene på det østlige Sicilien og har et godt udgangspunkt for udflugter til Taormina, Catania og Etna. Hotellet har en bar og serverer morgenmad hver morgen.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Noto
  9,8
  Fabelagtigt
  141 anmeldelser
  Et luksuriøst resort i det sicilianske landskab, tæt på seværdigheder og havet. Et stort spaområde til at koble helt af i og store, gastronomiske oplevelser i restauranterne.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, San Vito Lo Capo
  9,3
  Fabelagtigt
  470 anmeldelser
  Oplev den smukke strand og kyststrækningen i San Vito Lo Capo fra dette hotel, som ligger centralt i byen og blot 5 minutters gang fra stranden. Her har du adgang til en tagterrasse med en lille pool og kan bestille værelse med balkon.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Taormina
  9,1
  Fabelagtigt
  12 anmeldelser
  Bo i hyggelige ferielejligheder ved havet, og bare en kort gåtur fra Taorminas historiske bymidte. Her bor du med selvforplejning, og med adgang til en privat strandklub, hvor du kan sole og bade.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Trecastagni
  En stor villa for hele familien eller en stor gruppe venner, beliggende på Etnas skråninger uden for Catania på Sicilien. Her har du adgang til eget køkken med spiseplads, flere soveværelser samt en stor have med pool.