Nye hoteller på Sicilien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder på Sicilien. I denne liste har vi samlet nogle af de nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hvor vi informerer om nye ferieboliger ofte med nyhedsrabatter!

 • Italien, Syditalien, Sicilien, Alcamo Marina
  Resort La Battigia Beach and SPA ligger med en smuk udsigt over havet i Alcamo Marina på det nordvestlige Sicilien. Her bor du med adgang til SPA, restaurant og poolområde. Nyd afslappede dage i solen blandet med udflugter.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Letojanni
  9,4
  Fabelagtigt
  252 anmeldelser
  Med et ophold ved Residence Le Tartarughe i Letojanni er du kun 10 minutters gang fra Church of San Giuseppe og Letojanni Strand. Dette overnatningssted med 4 stjerner ligger 27,5 km fra Etna og 4,6 km fra Isola Bella.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Taormina
  9,0
  Fabelagtigt
  16 anmeldelser
  Bo i hyggelige ferielejligheder ved havet, og bare en kort gåtur fra Taorminas historiske bymidte. Her bor du med selvforplejning, og med adgang til en privat strandklub, hvor du kan sole og bade.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Forza d'Agrò
  Forkæl dig selv med en ferie på det skønne Sicilien på et 4-stjernet hotel med pool og Spa, terrasse og storslået panoramaudsigt over Taormina og havet.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Palermo
  9,0
  Fabelagtigt
  936 anmeldelser
  Med et ophold ved Grand Hotel Piazza Borsa har du en base i hjertet af Palermo, kun få skridt fra Via Roma og Via Vittorio Emanuele. Dette hotel med 4 stjerner ligger 4,6 km fra Palermo Havn og 10,8 km fra Mondello Strand.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Palermo
  9,6
  Fabelagtigt
  329 anmeldelser
  Med et ophold ved Palazzo Natoli Boutique Hotel har du en base i hjertet af Palermo, kun få skridt fra Via Vittorio Emanuele og Sicilian Region Centralbibliotek. Dette hotel med 4 stjerner ligger 6 km fra Palermo Havn og 11,7 km fra Mondello Strand.