Nye hoteller på Sicilien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder på Sicilien. I denne liste har vi samlet nogle af de nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hvor vi informerer om nye ferieboliger ofte med nyhedsrabatter!

 • Italien, Syditalien, Sicilien, Trecastagni
  En stor villa for hele familien eller en stor gruppe venner, beliggende på Etnas skråninger uden for Catania på Sicilien. Her har du adgang til eget køkken med spiseplads, flere soveværelser samt en stor have med pool.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Piazza Armerina
  9,7
  Fabelagtigt
  491 anmeldelser
  Et mindre B&B med blot fire værelser og en frodig have, hvor du kan nyde dagens første måltid. Her bor du i nærheden af flere lokale seværdigheder og kan spadsere til restauranter og barer. Værelserne er hyggeligt indrettet i en stil, der kombinerer ... det moderne med det rustikke. Læs mere
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Taormina
  8,5
  Meget godt
  1119 anmeldelser
  Oplev populære Taormina fra et hotel med en smuk panoramaudsigt over havet og Naxos-bugten. Moderne værelser, pool og morgenmadsrestaurant med terrasse.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Giardini di Naxos
  Tjek ind på UNAHOTELS Naxos Beach Sicilia, og du bliver nabo til havet og har udsigt til Etna i baggrunden. Nyd pools, god mad og masser af plads.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, San Vito Lo Capo
  Bo med stranden som nærmeste nabo i San Vito Lo Capo. Dette hotel tilbyder et fåtal af værelser. Her er en restaurant og bar, og der serveres morgenmad hver morgen. Hotellet ligger ca. 350 meter fra byens centrum.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Trecastagni
  Her kan du bo i lejlighed med selvforplejning og tage dagen som den kommer. Desuden har du et godt udgangspunkt for at udforske bl.a. Etna og havet, som du begge finder tæt på.