Pakkerejser til Sicilien med Escapeaway

Velkommen til dejlige Sicilien - Middelhavets største ø - som byder på alt, hvad du har brug for til en god ferie. Vilde vulkaner, høje bjerge, frodige sletter, paradisiske strande, forhistoriske templer og spændende byer. Hvis du ikke har modet til selv at køre de 2.500km (og det har de færreste) ned til færgen over Messinastrædet, så kan du booke en pakkerejse til Sicilien her på siden, og få flybillet, feriebolig og lejebil med i pakken.

Vores udvalgte hoteller på Sicilien er fordelt over hele øen, bl.a. i området omkring det populære udflugtsmål Etna - en af Europas største og mest aktive vulkaner - som bare skal opleves, når man besøger Sicilien. Et andet populært område findes i den sydøstlige del omkring Siracusa og Ragusa, ligesom du finder spændende steder på den centrale og meget kuperede centrale del.

Langs Siciliens nordlige kyst finder du de dramatiske Nebrodi-bjerge, som rager op i næsten 2.000 meters højde og giver anledning til fantastiske udsigter over Middelhavet og Det Tyrrhenske Hav. Både kystvejen og jernbanen klynger sig til kysten og kan anbefales som udflugtsmål - i det hele taget er infrastrukturen på Sicilien ganske god, men sæt god tid af, hvis du ønsker at krydse øen, for på landevejen - og i livet i det hele taget - er hastigheden på Sicilien ikke høj.

Vores pakkerejser til Sicilien har det hele. Når du bestiller en pakkerejse hos Escapeaway, så er både fly frem og tilbage, overnatninger, og billeje - hvis du ønsker der - inkluderet i prisen. Så kan du straks gå i gang med at nyde ferien på Sicilien, når du ankommer til øen. Papirarbejdet er ordnet hjemmefra. Vi tilbyder et stort udvalg af pakkerejser til Sicilien, så du kan finde lige den pakke, der passer til dine behov. Fælles for alle vores pakker er et kompromisløst fokus på kvalitet, stemning og smukke omgivelser.

Hvordan finder jeg en billig pakkerejse?

Det er rigtig nemt! Du ser alle vores udvalgte hoteller på Sicilien herunder, så du kan spore dig ind på lige præcist det hideaway, som du kan tænke dig at bo på. Brug så søgemaskinen i toppen til at indtaste dine datoer og find frem til en flybillet - vi finder rejser fra alle flyselskaber, så du kan få en fleksibel rejse. Rejs fra enten København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn, med mulighed for at lande i enten Palermo, Catania eller Trapani.

Med pakkerejser til Sicilien får du en god balance mellem den komplette løsning, hvor vi har tænkt på det hele, og et stort udvalg, hvor dine personlige præferencer kommer til udtryk. Sicilien er en dejlig ø med mange muligheder - og det afspejler vores pakkerejser til Sicilien fuldt ud.

>> Se alle rejser med fly og hotel til Sicilien med hideaways
>> Se også alle pakkerejser til Italien
>> Læs om luksusrejser til Sicilien

Kort over Sicilien

Populære hoteller på Sicilien

Italien, Syditalien, Sicilien, Cefalù
8,6
Meget godt
682 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 99 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Sicilien, Ragusa
9,5
Fabelagtigt
484 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 103 km
  • Afstand til centrum: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Sicilien, Marina di Ragusa
9,4
Fabelagtigt
148 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 119 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant