Rejser til Realmonte

Smuk kulisse til en solrig ferie

Realmonte er en lille by, der ligger på sydkysten af Sicilien på en lille bakke med udsigt over havet.

Selve byen er ikke voldsomt ophidsende, men på kysten ud for Realmonte, ligger Scala dei Turchi, der er en flot mergel-klint, som strækker sig ud i havet mellem to sandstrande og er et yndet udflugtsmål. Den hvide klint har eftersigende fået sit navn, fordi det var her tyrkiske pirater lagde til på plyndringstogter.

Agrigento er nabokommunen og ligger ca. 10 km fra Realmonte, her ligger den fantastiske tempeldal, Valle dei Templi.

Kort over Realmonte 

Klik på kortet nedenfor for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt en oversigt over afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Er du på udkig efter den perfekte feriebolig i Realmonte? I søgemaskinen her på siden finder du vores udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring den populære ferieby. 

Der er generelt et bredt udvalg af hoteller på Sicilien, og du kan for eksempel vælge at flytte mellem flere forskellge for at opleve mere af øen, som ikke er så lille endda.

Rejser du som del af en større gruppe, kan vi også anbefale at leje en stor villa på Sicilien. Så har I pool, have osv. helt for jer selv.

Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i din ferieperiode. Du kan dernæst booke din feriebolig på Sicilien direkte her på siden.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have hjælp til at træffe det rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for en snak om, hvad du skal vælge og hvorfor.

Transport

Vil du rejse med fly til Sicilien, er Palermo Lufthavn den nærmeste til Realmonte. Der er dog ikke meget længere til Catania  Lufthavn - øens mest benyttede lufthavn på grund af et stort udbud af ruter til europæiske storbyer.

Mange af vores rejsende vælger at bestille billeje til ferien. En bil gør det i de fleste tilfælde ikke blot nemmere at komme fra lufthavnen til ferieboligen, den giver også en større grad af frihed til at tage på udflugter i eget tempo uden at skulle være afhængig af offentlig transport. 

De færreste vælger at køre hele vejen fra Danmark til Sicilien på grund af afstanden. Vil du tage den omkring 3.000 km lange tur, er det dog muligt at få bilen med over til øen fra Reggio Calabria eller Villa San Giovanni.

Restauranter og shopping

Der er kun et begrænset udvalg af spisesteder i Realmonte. Man skal dog ikke køre langt for at endnu flere gode restauranter i nabobyerne og langs kysten.

Har du brug for at handle ind i løbet af ferien, må du ligeledes være indstillet på at køre til byer i nærområdet for at finde større supermarkeder. Det  kan desuden anbefales at opsøge lokale markeder i området, hvor du udover gode råvarer også har chancen for at opleve en charmerende del af det sicilianske hverdagsliv.

Udflugter fra Realmonte

Saltminen et par kilometer fra byen er sammen med klinten Scala dei Turchi de mest interessante seværdigheder tæt ved byen. Nede i saltminen som består af mange kilometer underjordiske gange, er der lavet en betagende saltkirke, Cattedrale della Miniera di Sale,  udhugget af minearbejderne. Minen er stadig aktiv og har derfor kun åbent én dag om måneden for besøgende. 

Af længere udflugter kan for eksempel Piazza Armerina være et interessant mål. Her kan du besøge La Villa Romana del Casale, som er resterne af en romersk villa, der er optaget på UNESCO's verdensarvsliste. 

Ønsker du at udforske øens seværdigheder i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, tilbyder vores samarbejdspartnere et væld af spændende ture, som du med fordel kan booke online hjemmefra. Læs mere mulighederne og book dine udflugter på Sicilien.

Lokale links

Byens egen hjemmeside finder du her

>> Se flere ferieboliger på Sicilien her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Realmonte