Rejsetilbud til Sicilien

Hos Escapeaway finder du rejsetilbud til Sicilien, hvor der indgår flyrejse, hotel eller feriebolig, samt lejebil. Vi du selv arrangere transporten til Sicilien, finder du også rejsetilbud kun med hotel-ophold.

Er du på jagt efter en afbudsrejse, som vi kalder "Last minute" - andre kalder det restpladser - men uanset hvad navnet er, handler det om gode tilbud på rejser her og nu. Se udvalget af rejser med udvalgte hoteller og ferieboliger i søgemaskinen, eller læs mere om alle rejsetilbud hos Escapeaway.

Bestil i god tid og få de bedste tilbud

Det kan godt betale sig at være ude i god tid, hvis man vil have et godt rejsetilbud til Sicilien. Så jo før, jo bedre, kan man sige. Er man i god tid, er der også allermest at vælge imellem blandt ferieboliger og feriesteder, så det er en god idé at overveje næste ferie allerede nu. Hos Escapeaway finder du altid aktuelle priser på fly, samt hoteller og ferieboliger.

Priserne er selvfølgelig lavere uden for højsæsonen, så har man mulighed for at rejse på de lidt mindre søgte tidspunkter, kan man altså være heldig at finde et godt rejsetilbud til Sicilien. Højsæsonen på Sicilien er i juli og august, hvor italienerne også selv holder sommerferie.

Vi er altid klar til at sammensætte et godt rejsetilbud til Sicilien til dig, så kontakt os gerne og fortæl lidt mere om, hvad det er, du gerne vil på Sicilien, så finder vi den helt rigtige feriebolig til dig på øen.

I dag er der en del lavprisselskaber, der flyver til lufthavne i Italien og også til de tre lufthavne på Sicilien. Det betyder, at det indimellem er muligt at finde endog meget billige flybilletter. Har du mulighed for at rejse uden for de tidspunkter, hvor alle andre vil rejse, er der endnu flere muligheder for at finde et virkelig godt rejsetilbud til Sicilien.

>> Læs også om afbudsrejser og restpladser til Sicilien her
>> Se flere rejsetilbud til Italien her

Kort over Sicilien

Populære hoteller på Sicilien

Italien, Syditalien, Sicilien, Ragusa
9,5
Fabelagtigt
480 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 103 km
  • Afstand til centrum: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Sicilien, San Vito Lo Capo
9,0
Fabelagtigt
166 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 56 km
  • Nærmeste strand: ca. 2.4 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Sicilien, Messina
9,0
Fabelagtigt
306 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 110 km
  • Nærmeste strand: ca. 2 km
  • Internetadgang/Wi-Fi