Rejser til Rodí Milici

Imellem havet og baglandet

Rodi Milici ligger ca 48 km fra Messina. Der findes masser af historie og kultur og havet findes også i nærheden. Den fredelige bjergby indbyder til et afslappet ferieophold og er det ideelle udgangspunkt for spændende udflugter.

Den lille bjerglandsby ligger 125 meter over havets overflade og 48 km vest for Messina. Byen er delt i to dele: Rodi som ligger ved bækken Patri og længere sydpå ved den højre bred ligger Milici. De to dele ligger ca 3 km fra hinanden og den kendte havneby Milazzo ligger kun 25 km derfra.

Et enestående panorama

Byen er ideelt beliggende for dig der gerne vil vide mere om historien, traditionen, kulturen på Sicilien. Desuden er der heller ikke langt til havet. Her er der ingen tegn på masseturisme og endda i højsæsonen fremstår byen som stille og roligt.Nyd det bedårende panorama, cikadernes lyd, den lette brise og havet i det fjerne.

Hvad er der at opleve? Vi anbefaler....

Tag på opdagelse i byens små gyder og forestil dig hvor enkelt folk levede her i gamle dage. Det som ikke har ændret sig igennem årene er udsigten og roen. Besøg den historiske nekropole ved bjergene Grassorella og Gonia. Også i Monte Ciappa kan man beundre resterne af den antikke by og fæstningen Pizzo.

Masser af udflugtsmuligheder i nærheden

I løbet af få minutter, befinder du dig på motorvejen som er en oplevelse i sig selv, da der er tusindvis af oleanderbuske der pynter i vejkanten. Det tager 10 minutter i bil til havnebyen Milazzo, hvor der findes mange færgeruter til de Æoliske Øer. Fra Milazzo er du indenfor en halv times kørsel i Tindari, hvor der findes gamle udgravninger. (ca. 34km).Kør til pilgrimskirken og spis frokost hvor du kan nyde den fantastiske udsigt over søerne fra Marinello.
 

En fredelig landsby med god mad og vin

Landbruget er byens hovedindtægtskilde. Der dyrkes korn, vindruer, oliven, citrusfrugter og kvæavl. I byen findes der restauranter der serverer lokale retter som hjemmelavede maccaroni, tørrede tomater og fiskespecialiteter. Lær det sicilianske køkken at kende og priserne er yderst rimelige. Præv at smage den berømte Mamertino vin. Med denne vin fejrede Julius Caesar sit 3. konsultat.

x

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Rodí Milici