Romantisk ferie på Sicilien 

Sicilien emmer af romantik. Øens natur, med den storslåede vulkan Etna som simrende centrum, gør et dybt indtryk på de fleste feriegæster. Havet klukker tyst på de lune nætter. Det hvide strandsand lyser op under månens hvid-blå stråler. Det er svært at tænke sig et mere romantisk sted at holde ferie end Sicilien.

God mad er også en væsentlig ingrediens på en romantisk ferie. Og her skuffer Sicilien bestemt ikke. Du kan få god mad overalt, og der er ingen grund til at afbryde en romantisk stund for en længere spisepause. I stedet kan I købe jer en bid mad ude i det fri. Langs strandene ligger fiskerestauranter med for-trinlig stemning og alt godt fra havet.

Rundt om i Siciliens fascinerende landskaber, finder I levn fra forne tider. Hist og her et tempel fra Romertiden. Andre steder gamle ruiner. Alt sammen historiske vidnesbyrd med stor tyngde, som er med til at skabe den helt rigtige romantiske stemning på jeres ferie på Sicilien.

>> Læs  mere om ferie på Sicilien

Vores hoteller på Sicilien er nøje udvalgt og håndplukket. Du finder hoteller på hele øen og for enhverv smag og pengepung. Når du bestiller et hotel hos Escapeaway indgår der altid morgenmad i prisen og naturligvis har alle hotelværelser privat bad og toilet. Vi tilbyder mange forskellige typer af værelser, f.eks om der er havudsigt, balkon, mulighed for opredning osv. Under hver hotelbeskrivelse kan du læse om vores personlige oplevelse, se foto, en oversigt over fasiliteter, afstande til by, stand etc. Du kan også se hvor mange officelle stjerner hotellet har og som supplement se vores vurdering, hvor vi giver forskellige emner som beliggenhed, maden og service "karakter" fra 1 til 10.

Udvalgte, romantiske hoteller

Som du måske allerede har læst findes der ikke et hotel i programmet hvor vi ikke selv vil holde ferie, og du kan se alle hoteller i hoteloversigten. Her er et tre udvalgte eksempler, et på nord-, syd- og østkysten af Sicilien.

Hotel Relais Parco Cavalonga

På sydkysten af Sicilien finder du hotel Relais Parco Cavalonga, som er et rigtigt, romantisk hotel, omgivet af en fantastisk natur og med dejlige værelser og gode faciliteter. Læs mere om hotel Relais Parco Cavalonga

Hotel Il Parco degli Ulivi

Hotel Il Parco degli Ulivi ligger med den mest fantastiske udsigt på nordsiden af Sicilien, men i den østlige del og er perfekt for dig som vil på udflugter i lejebilen uden at skulle tilbringe for meget tid med kørsel for at nå mange af de spændende seværdigheder.

Læs mere om Hotel Il Parco degli Ulivi

Kort over Sicilien

Populære hoteller på Sicilien

Italien, Syditalien, Sicilien, Castelbuono
8,8
Meget godt
390 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 123 km
  • Afstand til centrum: ca. 4 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Sicilien, Niscemi
9,6
Fabelagtigt
388 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 95 km
  • Afstand til havet: ca. 15 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Sicilien, Lipari Ø
9,4
Fabelagtigt
206 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 190 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi