Rejser til San Giorgio

Afslapning ved havet

San Giorgio som ligger under de høje smukke Nebrodibjerge på Siciliens Nordkyst, er et godt rejsemål, hvis du vil kombinere badeferie og udflugter.

Byen, som oprindeligt var et lille fiskerleje er vokset i 70-erne og 80-erne, hvor mange sicilianere valgte at bygge deres sommerhuse ved den store sandstrand. Udsigten er pragtfuld med Capo Milazzo mod øst og de Æoliske Øer mod nord og vest.

Kort over San Giorgio på Sicilien

Du kan danne dig et overblik over byen ved at kikke på kortet over Sicilien herunder. Her kan du blandt andet se placeringen af de hoteller og ferieboliger, vi tilbyder i området. 

Byen lever i sommertiden op, når de mange sommerhuse indtages og stranden lokker. Indkøbsmuligheder, spisesteder og barer holder åbent hele året rundt. Vi gør opmærksom på, at her er mange mennesker i sommermånederne.

San Giorgio har den samme ulempe, som stort set alle byer på Siciliens nordkyst: togbanen. Toget kører nemlig lige igennem byen og det kan høres de få gange om dagen, det kører forbi. Sidste tog kører ca. kl. 21.30, det første ca. kl. 06.00. Nogle finder denne støj generende, andre finder den så ubetydelig, at vi ikke burde nævne den.Hoteller, ferielejligheder og villaer i San Giorgio

I en populær ferieby som San Giorgio er der naturligvis et ganske stort udvalg af ferieboliger. For at du nemt kan finde et sted, som kan danne en perfekt ramme om din ferie, har vi allerede håndplukket de bedste. Dem finder du i søgemaskinen øverst her på siden. Søger du blot på dine feriedatoer, får du en oversigt med alle boligformer. Er du kun på udkig efter en bestemt type indlogering, kan du med fordel bruge filterfunktionen. Her kan du også angive ønsker til kvalitet, faciliteter og beliggenhed. Skal du på ferie med en større gruppe, for eksempel flere ganerationer af familien eller en flok venner, er det oplagt at benytte chance til at leje en hel villa på Sicilien. Her får I det hele for jer selv og skal ikke dele pool, terrasse osv. med andre gæster.

Skal det være rigtigt nemt, kan du benytte muligheden for at søge efter 'Fly+ophold'. Så finder vi med det samme en flyrejse, der passer til din ferie. Køber du din ferie i San Giorgio som en pakkerejse til Sicilien med fly, feriebolig og eventuelt billeje, er din rejse dækket af Rejsegarantifonden, pakkerejseloven og vores udvidet ansvarsforsikring.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i San Giorgio