Rejser til San Salvatore di Fitalia

Ferie mellem hav og bjerge

San Salvatore er en lille landsby som ligger på en bjergryg i knap 600 meters højde i begyndelsen af de smukke og grønne Nebrodi bjerge.

Landsbyen som har omkring 1300 indbyggere, er blandt andet kendt for sine hasselnødder. Derudover findes der ikke mange store seværdigheder i landsbyen, men den er et ganske udmærket udgangspunkt for udflugter i bjergene eller for dig, der ønsker en kombination af hav og bjerge. Inden for din rækkevidde er her både en række charmerende middelalderbyer og naturperler.

Kort over San Salvatore di Fitalia

Klik ind på kortet herunder, hvis du vil have et hurtigt overbilk over byen og området. Her kan du også se afstande til lufthavne, samt placeringen af ferieboliger og hoteller i dette område af regionen Sicilien.Bestil en feriebolig eller hotel i San Salvatore di Fitalia

I det store udvalg af ferieboliger på Sicilien, som du finder her hos Escapeaway Rejser, er både hoteller, B&B, ferielejligheder og villaer. Vi har har specialiseret os i at finde de bedste ferieboliger i både populære feriebyer samt i de mere ukendte, men ofte meget stemningsfulde byer som San Salvatore di Fitalia, hvor du har mulighed for at opleve det ægte Sicilien.

Brug søgemaskinen øverst her på siden til at finde ledig indlogering i og omkring byen. Du kan klikke ind på de forskellige boliger i søgeresultatet og læse en uddybende beskrivelse af stedet. Vi har personligt besøgt alle de ferieboliger, vil tilbyder. Beskrivelserne er derfor skrevet med "skandinaviske øjne", og vi sætter en ære i at være så objektive som muligt.

Har du brug for yderligere oplysninger, før du træffer dit valg, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan takket være vores kendskab til Sicilien også give tips og råd til oplevelser i området. 

Lokale links

Byens officielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i San Salvatore di Fitalia