Rejser til Santa Venerina

Santa Venerina ligger lige i smørhullet mellem Etna, Catania og Taormina på det østlige Sicilien. Du har derfor kun 30 kilometer til den øens næststørste by med dens pulserende centrums shoppingmuligheder og mange spisesteder. Omtrent lige så langt i modsat retning byder den maleriske bakketopby Taormina på masser af hygge i gågaden og i det storslåede græske teater, hvor der i løbet af sommeren er talrige kulturelle begivenheder.

På en rejse til Santa Venerina er det selvfølgelig også helt oplagt, at sætte god tid af til øens største naturattraktioner, som du har inden for kort afstand, den imponerende vulkan Etna og østkystens lange strande. Du kan besøge Europas største aktive vulkan på flere forskellige måder. Du kan følge en guidet tur op på de øvre dele, tage en svævebane op til 2.000 meter eller udforske den omkringliggende nationalpark på vandre- og cykelture.

Sightseeing og strandferie

Du kan altså sagtens fylde feriedagene med spændende sightseeing eller aktive oplevelser i enestående natur på en rejse til Santa Venerina. Men hvad hvis du nogle dage blot har lyst til tage det roligt, nyde solen og slappe af? Så pak badehåndklædet og drag ned til kysten! I fugleflugt er der fra Santa Venerina kun knap 6 kilometer ned til den nærmest strand ved Praiola. Dette er en stenstrand med sort, groft vulkansand, så vil du slikke sol er det ikke nok med et håndklæde. Her findes heller ikke mange faciliteter, men til gengæld er her som regel dejligt fredeligt og ideelle betingelser for nogle uforstyrrede timer ved det azurblå hav. Ønsker du en dag ved standen med spisesteder osv. inden for kortere rækkevidde, tager det desuden under en halv time at køre til den indbydende strand ved Fondachello.

På dine udflugter, hvad enten det er ud langs kysten eller længere ind i baglandet, vil du få rig mulighed for at fordybe dig i det lokale køkken på hyggelige restauranter og tratorriaer. I Santa Venerina ligger også en håndfuld spisesteder og barer, hvor du kan slutte dagen af med noget lækkert fra middelhavskøkkenet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Escapeaway Rejser som gæst på et af de håndplukkede hoteller i Santa Venerina, som takket være gode gæstebedømmelser har fundet vej til vores program for rejser til Sicilien.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Santa Venerina