Rejser til Savoca

Hvis du leder efter en malerisk lille drøm, som har den helt rigtige sicilianske atmosfære og en fantastisk beliggenhed, ja, så er Savoca et godt alternativ.

Savoca er nemlig en malerisk lille by oppe på et højdedrag, ca. 330 meter over havet og ikke langt fra kysten. Beliggenheden betyder, at byen har en flot panoramaudsigt over omgivelserne. Her kan du virkelig komme ned i gear og nyde den ægte sicilianske atmosfære.

Hoteller i Savoca

Et oplagt område for vandre- eller cykelture

Savoca ligger altså på et højdedrag, ca. 330 meter over havet. Ud til kysten, strandene og havet ved Santa Teresa di Riva er der kun ca. 6 km. Til Messina er der ca. 43 km og til Taormina kun ca. 18 km. Det betyder, at byen har en strategisk god beliggenhed. Provinsen er Messina, og i kommunen Savoca bor der blot ca. 1715 indbyggere. Udover nærheden til kysten er der masser af vandremuligheder i det omliggende landskab. Sværhedsgraden varierer, og der er også familievenlige ruter. Den korteste er på 1,64 km og den længste på 13,13 km. Der er også mulighed for at cykle rundt - også med mountainbike. Her er den korteste rute 0,42 km og den længste 25,8 km.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her