Lanterne Magiche Ortigia

Escapeaways kategori

14 anmeldelser
Beskrivelse

Kort og afstande

De 30 lejlighedssuiter er komfortable og findes i forskellige kategorier, nogle med havudsigt. De ligger fordelt i to historiske bygninger, og er rummelige med plads til 2-4 personer. De er udstyret med Wi-Fi, minibar, te- og kaffefaciliteter, aircondition, værdiboks og badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer.

Studio - har de førnævnte faciliteter.

Superior - har også et tekøkken til tilberedning af simple måltider, samt opvaskemaskine.

Deluxe - har også et tekøkken med bl.a. mikrobølgeovn og opvaskemaskine samt strygefaciliteter. 

Standard lejlighed med havudsigt - har også et tekøkken til tilberedning af simple måltider, og disse har også badekåber og tøfler.

Deluxe lejlighed med havudsigt - har også et køkken med bl.a. mikrobølgeovn, og disse har også badekåber og tøfler.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Lanterne Magiche Ortigia. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via Gian Battista Alagona
96100 Syracuse

Koordinater

Latitude: 37.0597
Longitude: 15.2977

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Italien, Syditalien, Sicilien, Aci Trezza
 • Nærmeste lufthavn: 18 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Sicilien, Taormina
 • Nærmeste lufthavn: 66 km
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • I by eller landsby
Italien, Syditalien, Sicilien, Venetico
 • Nærmeste lufthavn: 128 km
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant

Rejsemål Sicilien

Vis flere