Rejser til Taormina Mare

Som du næsten kan høre er Taormina Mare navnet på de små bugter, som ligger for foden af den berømte bakketopsby Taormina. De to steder er forbundet at en svævebane, så det er nemt at kombinere afslapning på strandene ved det azurblå hav med sigtseeing oppe i den idylliske by.

Idylliske strande for foden af ferieparadis

Der hersker en lidt mere tilbagelænet atmosfære nede i Taormina Mare, som de fleste da også rejser til for at nyde en afslappende ferie på de elegante lidoer eller de indbydende rullestensstrande. Ved den ene strand ligger en lille ø, Isola Bella, som man kan gå over til gennem det krystalklare vand ad en kort landtage, der dukker frem ved lavvande. Få minutters gang fra denne smukke strand på den anden side af en lille pynt ligger Mazzaro-stranden, hvor du ligeledes kan slænge dig i en liggestol eller slå dig ned på en af udendørsrestauranterne for at nyde en forfriskning og udsigten over Det Joniske Hav.

Det er svært ikke at blive betaget af de smukke strande i Taormina Mare, hvor du og familien nemt kan fordrive meget af dagen med blot at bade og dase på stranden. Det klare vand i de små bugter er også ideelt til snorkling. Det er dog ikke kun strandene, som gør Taormina til et af Siciliens mest eftertragtede rejsemål.

En rejse til Taormina Mare giver dig således naturligvis også rig mulighed for at udforske en af de mest romantiske og sofistikeret byer på Sicilien. Det tager kun fem minutter at tage svævebanen op til byen, hvor der venter spændende historiske seværdigheder som det velbevarede græske teater, der om sommeren ofte bruges til koncerter. Takket være beliggenheden oppe på Monte Tauros skråninger er der flere steder i byen fantastiske udsigter. Et af de mest populære steder at nyde denne er på den smukke plads Piazza IX Aprile, hvor det på sommeraftener summer af liv.

Selvom der er restauranter tættere på nede ved strandene, kan det da også varmt anbefales at tage svæveturen op til selve Taormina, når dagen går på hæld. Det er en oplevelse i sig selv at gå på opdagelse i de mange charmerende gader, hvor der ligger talrige butikker og små restauranter. Her er der naturligvis rig mulighed for slå sig ned med en cappucino eller nyde lækre, sicilianske specialiteter og vine fra druer, som er modnet på Etnas skråninger.

Udflugtsmål

Når du ikke slikker sol ved vandet eller slentre rundt i den øvre bys gader, er der også meget andet at bruge dagene på. Når du rejser til Taormina Mare har du også mange andre interessante udflugtsmål inden for din rækkevidde. Det inkluderer en perlerække af charmerende småbyer, men selvfølgelig ikke mindst Europas højeste aktive vulkan Etna. Det er muligt at tage på guidede udflugter op ad dette imponerende naturfænomen fra Taormina, men du kan også udforske meget af det omkringliggende, naturskønne område på egen hånd.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Escapeaway Rejser som gæst på et af de håndplukkede hoteller, der takket være gode anmeldelser har fået plads i vores program for rejser til Taormina Mare.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Taormina Mare