Rejser til Tripi

Ferie i rolig bjerglandsby på det nordlige Sicilien

Tripi er en stille og afsondret by, rig på historie og traditioner. Her har du en god placering for ture til Etna, Nebrodi Bjergene eller til de Æoliske Øer.

Byen ligger i omkring 500 meters højde ca. 14 km fra havet på det nordlige Sicilien omgivet af stejle bjergskråninger, der er præget af en barske natur, der bliver mere blød og er dyrket med oliventræer, nøddetræer og mandeltrær ud mod kysten ved det Tyrrhenske hav. Hvor geografien gør det besværligt at dyrke jord, der er der tætte egeskove og rigtblomstrende buske. 

Kort over Tripi 

Klik på kortet nedenfor for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt en oversigt over afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

 Hotel, villa eller ferielejlighed?

Bruger du søgemaskinen her på siden, kan du søge blandt mere end 1.500 håndplukkede ferieboliger i Italien. Det store udvalg inkluderer talrige ferielejligheder, villaer og hoteller på Sicilien

Har du ikke bestemt dig for, hvilken type feriebolig du skal booke? Indtast 'Tripi' og rejsetidspunkt i søgemaskinen for at få en oversigt over alle de bedste ferieboliger i og omkring byen. Beskrivelserne vil gøre dit valg lettere. 

Vil du opleve forskellige dele af Sicilien i løbet af én ferie, kan du eventuelt også vælge at bo forskellige steder.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have hjælp til at træffe det rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for en snak om, hvad du skal vælge og hvorfor.

Transport

Vil du rejse med fly til Sicilien, ligger øens mest benyttede lufthavn - Catania Lufthavn - nærmest Tripi.  Klik på kortet ovenfor, hvis du vil se en oversigt over afstande til alle lufthavnene på Sicilien.

Nærmeste togstation ligger i Vigliatore nede ved kysten. Ligeledes er det nede ved Falcone du skal kører fra motorvejen for at komme til Tripi. På grund af den lidt afsides beliggenhed og de sparsomme forbindelser med offentlig transport kan det i de fleste tilfælde anbefales at bestille billeje til ferien. Med en lejebil kommer du ikke blot nemmere til og fra byen, men har også mere frihed til at tage på udflugter rundt om på øen i dit eget tempo. 

Læs mere om biludlejning i Italien

De færreste vælger at køre hele vejen til Sicilien i egen bil på grund af den lange afstand. Vil du alligevel tage den omkring 3.000 km lange tur, er der dog mulighed for at få bil med over fra for eksempel Reggio Calabria eller Villa San Giovanni.

Restauranter og butikker

Her kommer man ikke bare forbi og byen bærer ingen præg af turisme - på godt og ondt. I selve byen er der ingen spisesteder - men der findes et pizzeria og en restaurant i bysamfundet Campogrande, som ligger ca. 6 km i retning mod kysten.

Udflugter og seværdigheder

Der er mulighed for at komme til de Æoliske Øer på kort tid, da der kun er 40 km til Milazzo havn, hvorfra der er flybådene til alle syv øer.

Tripi ligger lige op til naturreservatet Riserva Naturale Orientata Bosco di Malabotta, hvis smukke natur med store gamle træer og et rigt dyreliv kan udforskes på vandreture eller mountainbike.

En ferie på Sicilien er en chance for at udforske nogle af Middelhavets mest interessante arkæologiske seværdigheder. I  kort afstand fra Tripi ligger for eksempel Tindari, hvor det gamle centrum og græske teater er et spændende udflugtsmål, hvis kulturhistorie har din interesse. Lidt længere væk er Taormina også interessant for sine historiske seværdigheder, og når du er her, kan du for eksempel også tage på en tur op til vulkanen Etna. 

Blandt naturoplevelserne på Sicilien hører Etna uden tvivl til blandt de største. Du kan tage på guidede ture op på selve vulkanen, eller selv udforske den omkringliggende nationalpark, som også er en unik oplevelse.

Ønsker du at udforske øens seværdigheder, er en udflugt i selskab med en lokalkendt, certificeret guide netop en mulighed, du bør overveje. Vores  samarbejdspartner Viator tilbyder et væld af spændende ture, som du med fordel kan booke online hjemmefra. Læs mere mulighederne og book dine udflugter på Sicilien.

Lokale links

Du kan finde mere information om byen på den officielle hjemmeside her

Naturreservatets 'Riserva Naturale Orientata Bosco di Malabotta' har en hjemmeside, som du finder her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Tripi