Udflugter Sicilien

Spændende udflugter på Sicilien året rundt

Book dine udflugter på Sicilien online og bliv klar til store oplevelser med professionelle, certificerede og lokalkendte guider.

Viator, som er en af verdens største udbydere af udflugter i høj kvalitet, kan vi nu tilbyde dig at booke alle dine udflugter på Sicilien online, enten hjemmefra eller på destinationen. Søg blandt hundredvis af veltilrettelagte ture, hvor du får mulighed for at udforske Siciliens herligheder i trygt selskab med en lokalkendt guide.

Sicilien er en fantastisk ø, med frodige landskaber og rå bjerge, og her får du århundreders historie, kombineret med en utrolig natur. Dine guider kan tage dig med på byvandring i storbyer, "bjergbestigning" på vulkaner, cykelture i olivenlunde og busture til romerske ruiner. Det hele ligger for dine fødder - du skal blot bestemme hvor turen skal gå hen.

Brug søgeboksen herunder til at lade dig inspirere til udflugter på Sicilien. Vi anbefaler at booke online her på siden, så du er sikker på at få din plads på den helt rigtige tur.

-- Indsæt Viator her --

Udflugterne på Sicilien formidles af Viator, som er et datterselskab til TripAdvisor. Sammen med lokale tur-udbydere tilbyder Viator en professionel pakke, som bl.a. kan indeholde transport i førsteklasses busser og færger, certificerede guider og et gennemprøvet og prisstærkt program. Husk at læse betingelserne for de enkelte udflugter på Sicilien grundigt, så du ved, præcist hvad der er inkluderet, og hvad der ikke er.

Bemærk at det er Viator, der er den ansvarlige for din booking. Escapeaway stiller blot en attraktiv aftale til rådighed for alle rejsende til Sicilien - uanset om du har bestilt feriebolig hos os. Derfor skal alle spørgsmål verd. produkter hos Viaor stilles til deres kundeservice.

Vi ønsker dig en god tur til Sicilien!

>> Læs mere om udflugter