Billeje i Sorrento

Rejser du med Escapeaway til idylliske Sorrento, er det oplagt at bestille billeje. Det giver dig bedre mulighed for at udforske de mange seværdigheder, den smukke natur og en perlerække af maleriske byer på Sorrento-halvøen i jeres helt eget tempo. Bestiller du billeje samtidigt med din rejse til Sorrento her hos Escapeaway, har vi gjort det overskueligt for dig at finde den billigste billeje fra de anerkendte udlejningsselskaber. Ved bestillingen af rejsen har vi i søgemaskinens andet trin gjort det nemt at tilvælge nøjagtig den type lejebil, som opfylder dine ønsker bedst. Alle biludlejningspriserne hos Escapeaway Rejser er inklusiv fri kilometer og lovpligtige forsikringer.

Læs mere om leje af bil i Sorrento i nedenstående informationer eller se udvalget af rejser til Sorrento med Escapeaway

Lufthavne:

De mest oplagte lufthavne at benytte på en rejse til Sorrento er Napoli eller Rom lufthavn, hvorfra der er en overkommelig køretur til Sorrento. I begge lufthavne finder du et bredt udvalg af lejebiler og bestiller din lejebil hjemmefra, er du sikre på at der står en bil klar til jer ved ankomst.

Napoli Lufthavn

Napoli lufthavn, som har lufthavnskoden NAP i søgemaskinen, ligger omtrent 6 kilometer nord for Napoli, hovedstaden i Campania-regionen. Fra Danmark er der i skrivende stund direkte fly fra Københavns lufthavn med SAS til Napoli i sommermånederne.

Rom Lufthavn

Rom har to internationale lufthavn, Leonardo da Vinci/Fiumicino International Airport og G.B. Pastine/Ciampino International Airport, med henholdsvis FCO og CIA som lufthavnskode. Sidstnævnte lufthavn benyttes især af lavprisflyselskaber, heriblandt easyJet og Ryanair.

Biludlejningsfirmaer

Hvad enten I foretrækker at bestille billeje med afhentning direkte i lufthavnen eller fra et udlejningskontor i Sorrento, kan I i søgemaskinen her på Escapeaway vælge mellem lejebiler fra en lang række kendte biludlejningsselskaber som f.eks. Avis, Hertz biludlejning, SIXT, Interrent, Firefly og EuropCar, samt lokale biludlejningsselskaber. For at kunne tilbyde jer den billigste billeje i Sorrento har vi hos Escapeaway valgt at samarbejde med AutoEurope. Dette selskab er kendt for at give deres kunder god service og billige priser. I samarbejde med AutoEurope har vi desuden fravalgt flere udlejningsselskaber, som nok kendt for lave priser men også meget dårlig service.

Du kan læse mere om AutoEurope biludlejning her

Priser

Priserne i Sorrento billeje, som I finder i søgemaskinen her hos Escapeaway, er inklusiv alle lovpligtige forsikringer og fri kilometer. Så kan I uden bekymringer udforske Sorrento og resten af halvøen uanset afstande. Ved bestillingen af din lejebil har du naturligvis mulighed for at vælge biler af forskellige prisklasser og eventuelt supplere med ekstra forsikringer og udstyr.

Forsikringer

Fri kilometer

Brændstof Fuld tank – tom tank

Ekstra udstyr

Typer af lejebiler

Takket være vores gode samarbejde med AutoEurop i Sorrento kan vi tilbyde dig et stort udvalg af lejebiler. Som udgangspunkt er lejebilerne opdelt i kategorier, som fremgår af oversigten i søgemaskinen. I Syditalien vil udvalget blandt andet omfatte bilmærker såsom Fiat, Peugeot, Renault og Audi, som findes i flere forskellige kategorier. Ønsker du at finde den billigst mulige lejebil til din ferie, har Mini- og Economy-kategorierne et bredt udvalg, her findes budgetvenlige modeller som Fiat Punto Evo og Ford Fiesta. Har I taget hele familien med eller rejser en gruppe venner sammen til Sorrento, er det naturligvis oplagt at vælge en af de større lejebiler. Hos Escapeaway kan du for eksempel leje en minivan med plads til syv personer. Sidst men ikke mindst er en bilferie en chance for at få en køreoplevelse udover det sædvanlige. Benyt det solrige klima til at leje en cabriolet eller en sportsvogn. Hos AutoEuropa kan du for eksempel vælge en Mini Cooper S Cabriolet eller en Fiat 500 Open Rooftop, som både er nemme at håndtere på snævre italienske veje og giver dig chancen for føle omgivelserne på en ny måde.

Oplev Sorrento med bil

En ferie med billeje i Sorrento er en sikker opskrift på en oplevelsesrig rejse. Lejebilen giver en uovertruffen frihed til at tage på dagsudflugter i eget tempo og ikke mindst til at lave spontane afstikkere til steder, de fleste turister ikke ser. Drag på opdagelse blandt Sorrentos kulturhistoriske seværdigheder, charmerende byer og husk at give jer tid til at at stoppe for at nyde de spektakulære udsigter. Herunder får du et par forslag til oplevelser med billeje i Sorrento.

Amalfikysten

For de fleste står Amalfikysten øverst på listen over udflugter med bil på Sorrento. Besøg i maleriske byer som Positano og Ravello vil da også helt sikkert komme til at stå stærkt blandt jeres ferieminder, og med en lejebil bestemmer du selv hvornår du vil standse for at nyde de mange betagende udsigter på denne mageløse kyststrækning. Den populære vejstrækning langs Amalfikysten, SS 163, slynger sig afsted på det yderste af klipperne, men selvom trafikken og de mange hårnålesving kræver sit af chaufføren, er belønningen rigelig takket være de smukke omgivelser.

Læs mere om Amalfikysten

Vesuv og Pompeji

Kun omkring 27 kilometer fra Sorrento er udgravningerne ved Pompeji er en enestående mulighed for at opleve et fastfrosset øjeblik af en forlængst svunden tid. Et stort udbrud i vulkanen Vesuv begravede således i 79 e.Kr. Pompeji sammen med omkringliggende byer under seks meters aske. Det betyder at man i dag kan gå rundt i Pompejis gader og fornemme livet var for indbyggerne for næsten 2.000 år. Trods vulkanudbrudet og jordskælv er her flere velbevarede huse, templer og imponerende bygningsværker.

Det er oplagt at kombinere en udflugt til Pompeji fra Sorrento med et besøg ved vulkanen Vesuvio (Vesuv), som er udpeget til nationalpark (Parco Nazionale del Vesuvio). Ønsker I at køre så tæt på krateret som muligt, kan I køre op til Piazzale i 1.000 m højde, og herfra vandre videre ad stier, som byder på en fantastisk udsigt både mod kraterne og ud over havet. Dette er blot nogle få forslag til udflugter med billeje i Sorrento. Husk også at udnytte lejebilens fleksibilitet til at forlade alfarvej for at udforske de små skjulte perler af seværdigheder og hyggelige steder, som Sorrento halvøen er rig på.

Mere information om billeje hos Escapeaway.

Ovenstående informationer om billeje i Sorrento er skrevet som vejledning, og vi tager forbehold for fejl og ændringer da betingelserne ofte skifter hos de forskellige biludlejningsselskaber. Vi henviser altid til de aktuelle informationer, som fremgår af lejebetingelserne. Har du spørgsmål vedrørende leje af bil i Sorrento, er du meget velkommen til at kontakte os eller kundeservice direkte hos AutoEurope.

>> Læs mere om billeje