Rejser til Andalo

Smukke omgivelser

Andalo er en lille by, som ligger i provinsen Trento ca. 1.300 meter over havet. Byen som ligger på Paganella-plateauet er smukt omgivet af Dolomitterne, og passer fint til både skiferie og sommerferie. Her finder du aktiviteter stort set til hele året rundt.

Byen har blot ca. 1.000 indbyggere, og byder på smukke og rolige omgivelser. Da byen ligger mellem Paganella og Dolomiti di Brenta, er det et fint sted til dig, som foretrækker at tilbringe din ferie i bjergene. Andalo går også for at være en familievenlig by, som også egner sig godt til børnefamilier, da der er parker af forskellig slags, bl.a. Andalo Life Park.

Et sted til både vinter og sommer

I løbet af vinterhalvåret er der gode skimuligheder, og der er mere end 50 km skipister. Om sommeren kan du vandre, cykle, klatre elelr bare slappe af i den friske luft. Der er også mulighed for at skyde med bue og pil, spille fodbold, basket og minigolf.

Et lille udvalg

Selv om Andalo er en lille by, er der både bank, posthus, apotek, madbutikker og forskellige restauranter at vælge imellem. Der er også benzinank, et par tøjbutikker og en souvenirbutik.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Andalo