Rejser til Bressanone

Bressanone er den ældste og måske også smukkeste by i Sydtyrol. Denne mere end 1000 år gamle, stemningsfylde middelalderby ligger i naturskønne omgivelser mellem Bolzano og Brennerpasset, der indbyder til vandreture om sommeren og ski om vinteren. Book din rejse til Bressanone med Escapeaway i dag!

I det nordøstlige Italien, i regionen Trentino Alto Adige, ligger byen Bressanone i grænselandet mellem Østrig og Italien. Bressanone ligger 44 km fra Brennerpasset, og byen bærer tydeligt præg af naboerne fra nord. Bressanone er en hyggelig by med ca. 20.000 indbyggere og hører dermed til en af de større byer i alpelandskabet, hvor de små landsbyer er i overtal. Byen byder på et rigt shoppingliv og mange restauranter og trattorier, hvor du kan slå dig ned og nyde et dejligt måltid tilberedt med lokale råvarer.

Velkommen til Italien med Escapeaway. Vi er specialister i rejser til Bressanone og andre byer i området, hvor du bor på nøje udvalgte hoteller under dit ferieophold.

Velkommen til den ældste by i Sydtyrol

Bressanone er ikke bare den ældste by i Sydtyrol (som regionen Trentino Alto-Adige også kaldes), men den anses også for at være en af de smukkeste byer i regionen, ikke mindst takket være alle dens snoede stræder, arkader og fantastiske boulevarder. Som feriegæst vil du helt sikkert blive imponeret over den kulturelle og arkitektoniske rigdom.

Det naturlige samlingssted for den kulturinteresserede er den historiske bymidte, hvor arkader og smalle gader indbyder til slentreture til fods. På vejen kommer du forbi både kirker og kapeller, og den mest imponerende af disse må nok være Il Duomo, som er et vidnesbyrd på byens historiske betydning - katedralen var faktisk den første kirke, som blev opført i Alto Adige.

Lige uden for Duomos døre ligger byens centrum, som byder på alt det, du som feriegæst kan ønske dig. Barer, restauranter og cafeer lokker både turister og lokale indbyggere, som slår sig ned for at få noget godt at spise eller noget at drikke, mens de betragter livet omkring sig. Nyd en rolig stund, inden du fortsætter din gåtur til Bressanones mange butikker.

Bressanone er også for dig, der vil have en aktiv ferie

Det dejlige klima og de mange solskinsdage betyder, at Bressanone er et populært feriemål hele året rundt. Hvis du gerne vil være aktiv under din ferie, er byen et perfekt udgangspunkt, og der er aldrig langt til en vandreguide eller et mountainbikespor i bjergene. Om vinteren er det et paradis, og nogle få kilometer fra Bressanone ligger Plose, som byder på 25 alpine pister, som betjenes af 7 lifte. Generelt kan du stå på ski i hele området fra begyndelsen af december til slutningen af april, hvor ca. 80% af området dækkes af snekanoner, som sikrer hele skisæsonen.

Transport

Den nærmeste lufthavn ligger i Bolzano (ca. 50 km), men du vil formentlig finde flere flyafgange til Innsbruck i Østrig (ca. 85 km), Verona (ca. 190 km) eller Treviso (ca. 225 km). Bressanone har selv en større togstation, som du kan komme til fra de større byer i Italien, Østrig og Tyskland.

Book en rejse til Bressanone i dag

Med Escapeaway kan du bruge den smarte søgemaskine til at booke en nem og sikker rejse til Bressanone. Vælg mellem afrejse fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte eller med en mellemlanding undervejs. Vi finder billige flybilletter med rutefly og sætter dem sammen med udvalgte hoteller i Bressanone, og med mulighed for at supplere med en lejebil - alt samlet i én pakkerejse, som er sikret af rejsegaranti.

>> Læs mere om rejser til Norditalien her
>> Læs også om kør selv-ferie til Italien

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Bressanone

Hvad siger gæsterne i Bressanone?

9,1
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 15 anmeldelser