Rejser til Cavalese

Skiferie eller trekking? Cavalese har det hele

Cavalese er lig med bjergkultur og lokal charme, uanset om du kommer her som aktiv sommergæst eller sne-tændt skiløber: hele familien vil føle sig tilpas.

Cavalese er en hyggelig og charmerende alpeby fra 1300-tallet og er det administrative hovedsæde "Palazzo della Magnifica Communitá" i Val di Fiemme. I byen er der mulighed for en tur i biografen, teatret, besøg i de mange butikker eller middag på en af de mange restauranter, der serverer retter fra området. Når middagen er ved at være overstået kan man passende lægge vejen forbi en af de mange lokale barer eller byens diskoteker.

Kort over Cavalese i Val di Fiemme, Italien

Klik på kortet herunder og få adgang til mere information om din næste skiferie i Cavalese. På det store kort kan du zoome ind og ud og se, hvor lifte og pister befinder sig, samt hvor vi kan tilbyde en af vores håndplukkede ferieboliger. Du finder også køreafstande til lufthavne i området, samt til udvalgte byer i Danmark.

Skiområdet ved Cavalese - Alpe Cermis

Cavaleses skiområde ligger syd for byen og kaldes Alpe Cermis. I dette hyggelige skiområde er der 7 lifte til at betjene i alt 24 pistekilometer. Området er relativt smalt, så du vil opleve en stor højdeforskel fra toppen i 2.250 meter over havet, helt ned til 860 meter over havet, hvis du tager en af de længste pister i dolomitterne, nemlig Olimpia, på hele 7,5 kilometer.

Cavalese er sammen med Predazzo og andre småbyer i området et kendt ski-resort og anses for at være "den italienske hovedstad" for langrend. Området har blandt andet været vært for store langrendskonkurrencer. Byen byder på mange former for aktiviteter i form af bl.a. overdækket skøjtebane, sportshal, tennis, minigolf etc.

Liftkortet er en del af Dolomiti Superski og de mere kendte og langt større skiområder som Canazei og Campitello er kun en kort bustur borte – og det samme gør sig gældende for Sella Ronda skituren. Cavalese er dog perfekt såvel for den øvede skiløber som for begynderen, og løjperne præpareres fra december til april. Forvent dog at den nederste del af Olimpia-pisten bliver spærret den sidste del af sæsonen pga. manglende sne.

Alpe Cermis-området består af 10km blå, 9km røde og 5km sorte pister.

Rideture, cykelture, trekking...

I sommerhalvåret tilbyder Cavalese et væld af aktiviteter for hele familien, både ridning, cykling og trekking, men også stavgang, badning og fitness-faciliteter. Med andre ord en aktiv ferie med garanti for frisk luft i lungerne og noget at give sig til for alle i familien.

Ankomst til Cavalese

Hvis du har lyst til selv at køre til Cavalese, skal du følge Brenner-motorvejen til Ora og dreje fra her, for at køre op til Cavalese. Nærmeste lufthavne findes i Bolzano (45 minutters kørsel), Verona (2 timers kørsel), Milano (3,5 timers kørsel) eller Venedig (3 timers kørsel). De nærmeste togstationer er Ora (ca. 24 km), Bolzano (ca. 42 km) og Trento (ca. 60 km).

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Cavalese