Rejser til Fai della Paganella

Fai della Paganella er et paradis for dig, som vil bruge ferien på aktive oplevelser i storslået natur. Både sommer og vinter byder de fantastiske landskaber omkring Fai della Paganella således på utallige muligheder for at nyde den friske bjergluft. Når du ikke suser ned af en skipiste eller vandre ad en af de mange flotte stier, kan du slappe af med et godt måltid på en af byens restauranter eller blot nyde den fredelige landsbystemning.

Fortryllende alpelandskaber

Fai della Paganella, som ligger på et plateau i omkring 960 meters højde på siden af bjerget Paganella, er en traditionel alpelandsby. Arkæologiske udgravninger har vist, at landsbyens historie strækker sig tilbage til oldtiden. Så gamle er de bygninger, du i dag ser i byen, dog ikke. Men middelalderkirkerne og flere andre velbevarede gamle bygninger vidner alligevel om byens lange historie.

Beliggenheden med en stejl klippevæg der rejser sig på den ene side af byen og et brat fald ned til Adigedalen på den anden er spektakulær. De fleste som rejser til Fai della Paganella, nøjes dog ikke med at beundre omgivelserne fra byen. Har du bare den mindste smule eventyr i blodet, er det da også oplagt at bruge denne charmerende alpeby som udgangspunkt for ture i Dolomitterne.

Blot et par kilometer fra byen ligger basestationen for skiliften, der hurtigt bringer dig længere op i højderne. Der er i alt omkring 50 kilometers pister i Paganella-skiområdet med udfordringer for både nybegyndere og erfarne skiløbere. Lifterne er også i drift om sommeren. Det er en chance for at se flere dele af området, selvom du er til fods. Her er stier af mange forskellige længder og sværhedsgrader, så alle har mulighed for at udforske bjergene omkring Fai della Paganella.

Den fredelige atmosfære og de gæstfrie italienere gør Fai della Paganella perfekt til en rejse både med og uden børn. Er du på ferie med mindre børn, kan det også anbefales at tage en tur forbi den lille Paganella Fun Park tæt ved centrum. Især hvis du rejser hertil om sommeren, bør du også køre en tur op til bjergsøen Molveno og den idyllisk beliggende landsby af samme navn. Ligeledes er det værd at tage turen op ad de snørklede bjergveje til den utroligt smukke Lago di Tovel.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Escapeaway Rejser som gæst på et af de hoteller, vi har håndplukket til vores program for rejser til Fai della Paganella.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Fai della Paganella