Rejser til Nago

Nago ligger smukt på et bjergplateau med en enestående udsigt over Gardasøen. Den lille landsby og omegn er præget af Trentino-regionens frodige og kuperede natur nær bjerget Monte Baldo, som er kendt for sin smukke natur med fine vandringsstier og skimuligheder om vinteren.

Under Anden Verdenskrig var Nago og regionen Trentino-Alto Adige et strategisk vigtigt punkt for det tyske luftvåben, Luftwaffe. Her udpsillede sig et af de vigtigste slag, som de Allierede vandt. Man kan se levn fra slaget på det sønderskudte tårn i Riva del Gards gamle borg.

I dag er den lille landsby og det omkringliggende område velbesøgt af aktive gæster, idet mulighederne for at vandre, køre på mountainbike og stå på ski er rigtigt gode. I den nærliggende by Torbole, der ligger ved Gardasøens bred, er windsurfing og andre vandsportsaktiviteter i fokus. Også livsnyderen kommer til Nago for den gode lokale mad, som er præget af vildt fra bjergene, og ikke mindst den gode og robuste rødvin, der er lavet af den lokale drue Teroldego.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Nago