Rejser til Riva del Garda 

Riva del Garda byder på en af de mest indbydende og hyggelige bykerner ved Gardasøen. I byens historiske centrum kan du både se historiske seværdigheder og opleve den hyggelige bykerne med en smuk stemning. Book din rejse til Riva del Garda med Escapeaway i dag!

Langs den nordlige ende af Gardasøen ligger Riva del Garda, en ægte perle af en italiensk by og dermed et stort hit blandt mange gæster. Gardasøens omgivende natur, domineret af høje og smukke bjerge, byder på gode muligheder for at tilbringe en ferie her. Og uanset hvilken tid på året det handler om, er fællesnævneren sandsynligvis sport og aktivitet - byens unikke beliggenhed giver mulighed for at prøve en bred vifte af sportsgrene: sejlads, windsurfing, kitesurfing, rafting, canyoning og klatring for bare at nævne nogle. Hvis du elsker vandring og/eller cykling, er der også rig mulighed for dette. 

Sport og aktivitet kan naturligvis kombineres med kultur og historie. I det historiske centrum af Riva del Garda fører de gamle gader forbi adskillige steder, der er rige på historie og altid spændende at opleve. Sæt dig på en bar og få en drink, mens du oplever byens liv - det er Italien, når det er bedst. 

Hvad skal du se og lave på din rejse til Riva del Garda?

Først og fremmest er et besøg på Riva del Garda ikke komplet uden et besøg til Rocca di Riva, et middelalderligt fort fra 1124, som i dag huser La Pinacoteca, et museum, hvor man kan se kunst og genstande fra området, der tager dig på en rejse gennem byens historie fra middelalderen og helt til nutiden. Hvis du besøger Riva del Garda om vinteren, vil du finde Casa di Babbo Natale (Julemandens hus) i Rocca di Riva - sikkert et værdsat besøg for børnene i familien. 

Fortsæt din tur til fods i det gamle centrum, hvor du vil opleve de typiske bygninger fra Lombardiet og Veneto. Når du kommer til Piazza 3 Novembre, kan du komme op i det 34 meter høje tårn, Torre Apponale, som er hjertet af byen. Øverst kan du nyde den smukke udsigt over byen og søen. Et andet sted, der giver et nyt perspektiv på byen, er området Marokko

Som nævnt ovenfor er en ferie i Riva del Garda lige så meget kultur og afslapning, som det er sport og aktivitet. Byen er et motionscenter under åben himmel, hvor du kan dyrke sport overalt - fra den glitrende sø såvel som i det eventyrlige landskab. Der er næppe nogle grænser, og hvis du vil prøve en sport, du aldrig har prøvet før, er der mange virksomheder, der tilbyder begynderkurser til sportsfolk i alle aldre. En festival, der kan tiltrække, er bike-festivalen, der finder sted i begyndelsen af maj og tiltrækker mountainbike-cyklister fra hele Italien og andre lande.

Udflugter og oplevelser rundt på Riva del Garda

Naturligvis kan du også tage på udflugter, hvis du er på ferie i Riva del Garda. På mindre end en halv time i bil kan du komme til Malcesine, en af de smukkeste byer langs Gardasøen. I Malcesine kan du tage svævebanen op til toppen af Monte Baldo - et sted, der ofte betegnes som "Gardasøens balkon".

Knap en halv time mod nord kan du komme til en anden, dejlig sø - Lago di Tenno (Tennosøen). Her vil du opleve turkisblåt vand uden sammenligning og en sø indlejret i et sandt naturparadis.

Hvis storbyens liv med et stort udvalg af restauranter, caféer, butikker og attraktioner lokker, kan du køre til Verona på lidt over en time. Her kan du besøge Arena di Verona og Julies balkon (fra Romeo og Julie), to oplevelser, der helt sikkert vil gøre indtryk. 

Sådan booker du en rejse til Riva del Garda

Med Escapeaway kan du nemt booke en problemfri og sikker rejse til Riva del Garda, med mulighed for afrejse fra lufthavnen i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Den smarte søgemaskine støvsuger hele tiden nettet for de bedste priser på flybilletter med rutefly til fx. Bergamo, og sætter dem sammen med vores udvalgte hoteller i Riva del Garda. Vi samler det hele i en pakkerejse med Rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje til pakken og få den bedste oplevelse når du kommer frem. God tur!

>> Læs også om rejser til Limone Sul Garda
>> Læs om Bed & Breakfast ved Gardasøen

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Riva del Garda

Populære hoteller i Riva del Garda

Italien, Norditalien, Trentino-Sydtyrol, Riva del Garda
8,6
Meget godt
416 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 84 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Norditalien, Trentino-Sydtyrol, Riva del Garda
9,5
Fabelagtigt
2984 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 83 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Trentino-Sydtyrol, Riva del Garda
8,8
Meget godt
530 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 82 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Riva del Garda?

9,3
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 15 anmeldelser