Berghotel

Officiel kategori

Escapeaways vurdering

925 anmeldelser
Beskrivelse

Kort og afstande

Værelse Monte Elmo - Disse 10 værelser vender mod nord og er 23-28 m² store. De har balkon eller terrasse og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Alle værelser har desuden lcd sat-tv, telefon, værdiboks, minibar og wi-fi. Her er der plads til en ekstra opredning. Værelse Dolomiti di Sesto - Disse 20 værelser Sud vender mod syd og er ca. 28-35 m² store. De har balkon eller terrasse og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Alle værelser har desuden lcd sat-tv, telefon, værdiboks, minibar og wi-fi. Her er der plads til en ekstra opredning. Familieværelse Dolomiti di Sesto - Disse 4 værelser vender mod syd og er ca. 48-63 m² store. De består af to soveværelser og en opholdsstue. De har balkon og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Alle værelser har desuden lcd sat-tv, telefon, værdiboks, minibar og wi-fi. Her er der plads til op til to ekstra opredninger. Basisprisen er altså for to personer med mulighed for at bo i alt fire personer. Bemærk at der ikke er køkkenfaciliteter. Lejlighed til 2-5 personer - De 15 lejligheder vender mod sydøst og er 40-65 m² store. De har balkon eller terrasse, køkkenhjørne og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser/badekar. Alle lejligheder har desuden lcd sat-tv, telefon, værdiboks, minibar og wi-fi. Lejlighederne findes i fire forskellige størrelser (et-, to- eller treværelseslejlighed afhængig af antal personer). I prisen for lejlighederne er morgenmad inkluderet. En underjordisk gang fører fra disse lejligheder til hovedbygningen.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Berghotel. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • I by eller landsby
 • By under 3 km væk
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Indendørs pool
 • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Frazione di Moso Helmweg / Via Monte Elmo 10
39030 Sexten/Sesto (BZ)

Koordinater

Latitude: 46.6919
Longitude: 12.3674

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere