Rejser til Torbole sul Garda

Helt oppe ved Gardasøens nordøstlige hjørne, hvor bjerget Monte Baldo skråner ned mod søen, ligger den lille by Torbole sul Garda. Her kan du nyde det dejlige vejr, lange dage på stranden og sjove vandsportsaktiviteter. Book din rejse til Torbole sul Garda med Escapeaway i dag!

På trods af Torbole sul Gardas lille størrelse lokker den mange besøgende til, som kommer for at nyde de gode vejrforhold på søen - vindene er nærmest perfekte til sejlads og windsurfing. Den hyggelige, lille havn og den gamle toldbygning (La Vecchia Dogana) bidrager til den gode atmosfære i byen.

Velkommen til Italien med Escapeaway. Vi er specialister i rejser til Torbole sul Garda og andre byer i området, hvor du bor på nøje udvalgte hoteller på din ferie. Indtast dine ferieønsker i søgemaskinen og find nemt en fleksibel rejse til Torbole sul Garda, som passer til dig og dine planer. Vælg mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn - vi søger efter billige flybilletter til fx. Venedig eller Bergamo fra alle flyselskaber og kombinerer med udvalgte hoteller i Torbole sul Garda, kun med gode anmeldelser. Du får en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til nettets bedste pris.

Oplevelser til lands og til vands

Du tænker måske, at en by som Torbole sul Garda ikke har så meget at byde på, men intet kunne være mere forkert. Den lille by har masser af oplevelser at byde på, hvad enten du ønsker afslapning eller aktiviteter.

Torbole sul Garda er en by, der lever af turismen, og det betyder selvfølgelig, at du har rigtig gode bademuligheder under dit ferieophold. Der er små strande og vige både i det centrale Torbole, i udkanten af byen og i de nærliggende byer, så der er mange valgmuligheder.

Vejr- og vindforholdene i Torbole er perfekte til sejlads og windsurfing, og der er mange centre i byen, som tilbyder kurser til såvel nybegyndere som professionelle. Hvis du ikke har dit eget udstyr med hjemmefra, kan du naturligvis leje det her.

Hvis du foretrækker aktiviteter på landjorden, kan du fx tage på vandring/hiking eller springe på en cykel eller mountainbike. Der er altid en stigning at forcere tæt på Monte Baldo, så det er bare med at komme afsted.

Mad og drikke på ferien

Der er masser af restauranter i Torbole, og her er noget for enhver smag: Pizzeriaer, trattoriaer, restauranter med udsigt over søen, barer og isboder. Tag plads ved bordet og nyd de lokale retter, der er tilberedt med sæsonens råvarer. Er du i Torbole i vinterperioden, må du ikke gå glip af en smagsprøve på Il broccolo di Torbole, og er du her om sommeren, er det næsten et must at afslutte hvert måltid med en ægte, italiensk is (Gelato). Italienerne elsker i øvrigt at starte deres aftener med en aperitif inden maden, og når du nu er i Torbole, er det en god ide at slå sig ned på en af barerne langs søen og deltage i traditionen.

>> Læs også om rejser til Riva del Garda her
>> Lej en ferievilla ved Gardasøen til mange personer

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Torbole sul Garda