Topsælgere i Italien

Her på siden finder du et udvalg af de mest sælgende hoteller, ferieboliger og villaer på alle rejsemål i Italien. Hos Escapeaway er vi specialister i rejser til Italien, og du kan vælge at bestille både hotelophold alene eller en pakkerejse med fly, hotel og lejebil. Brug søgemaskinen og find din pakkerejse med de bedst anmeldte hoteller i Italien. Du kan selv vælge afrejselufthavn, hvor lang tid du vil rejse og søgemaskinen giver dig ud fra dine ønsker en lang række af valgmuligheder til din næste ferie i Italien.

 • Italien, Syditalien, Campania, Ravello
  Hotel Graal er det eneste hotel i Ravello, hvor alle værelser har balkon og udsigt, - og det er et plus af de helt store. Samtidig ligger hotellet blot to minutters gang fra domkirkepladsen og Villa Rufolo, så bedre bliver det ikke.
 • Italien, Syditalien, Campania, Sant' Agata sui Due Golfi
  Hvis du sætter pris på god service og en fantastisk udsigt, så har du ikke nødig at lede videre. Grand Hotel Due Golfi er et fantastisk sted at slappe af, og ligger forholdsvis tæt på Sorrento.
 • Gæstebedømmelser 7,3
  Italien, Lazio, Rom
  Med sin centrale beliggenhed mellem hovedbanegården og Roms statelige operahus udgør Hotel Diana et glimrende udgangspunkt for et ophold i Rom. Det firestjernede hotel har hele 169 værelser, bar/brasserie, restaurant og attraktiv tagterrasse.
 • Italien, Syditalien, Campania, Sorrento
  Hotel Conca Park er et større hotel, som ligger på en høj i rolige omgivelser nær det centrale Sorrento. Hotellet har et stort poolområde med svømmebassin og børnebassin samt 210 elegant indrettede værelser.
 • Italien, Syditalien, Campania, Minori
  Midt i Minoris hyggelige centrum og kun 200 meter fra havet ligger Hotel Villa Romana. Der er pool på taget, en god restaurant, flere smagfuldt indrettede opholdsrum og de fleste værelser har en større eller mindre balkon.
 • Italien, Lazio, Rom
  A.Roma Lifestyle Hotel byder dig velkommen, uanset om du besøger Rom grundet arbejde eller ferie, og kan præsentere et højt serviceniveau og bekvemmelighed blot 4 km uden for Roms historiske bymidte.