Topsælgere i Italien

Her på siden finder du et udvalg af de mest sælgende hoteller, ferieboliger og villaer på alle rejsemål i Italien. Hos Escapeaway er vi specialister i rejser til Italien, og du kan vælge at bestille både hotelophold alene eller en pakkerejse med fly, hotel og lejebil. Brug søgemaskinen og find din pakkerejse med de bedst anmeldte hoteller i Italien. Du kan selv vælge afrejselufthavn, hvor lang tid du vil rejse og søgemaskinen giver dig ud fra dine ønsker en lang række af valgmuligheder til din næste ferie i Italien.

 • Gæstebedømmelser 8,2
  Italien, Lazio, Rom
  Fra Hotel Colosseums dejlige tagterrasse kan du nyde den imponerende udsigt over Roms historiske centrum. Hotellet ligger i det hyggelige og meget autentiske Monti-kvarter, som er blevet et af Roms mest populære områder.
 • Italien, Norditalien, Veneto, Venedig
  Ai Reali betyder “til kongelige” – så ved du, hvad du kan forvente, når du vælger dette hotel. Også beliggenheden er kongelig, nemlig helt centralt i den ældste del af Venedig midt mellem 2 af byens største seværdigheder
 • Gæstebedømmelser 8,9
  Italien, Norditalien, Piemonte, Acqui Terme
  Rejs til Cascina Marcantonio, hvor Guido og Andreas venlighed og gæstfrihed danner den perfekte ramme om en god ferie og en harmonisk ferieoplevelse.
 • Italien, Syditalien, Campania, Sorrento
  Her bor du godt og centralt på et stort og velfungerende hotel med pool, fitnesscenter og mange andre kærkomne faciliteter. Derudover venter Sorrentos pulserende centrum lige uden for hoteldøren.
 • Gæstebedømmelser 8,5
  Italien, Syditalien, Campania, Maiori
  Midt på Amalfikysten i en dejlig have med pool ligger Hotel Reginna Palace i kystbyen Maiori. Hotellet ligger lige ud til hovedgaden og kun et stenkast fra havet, så mere centralt bliver det ikke.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Giardini di Naxos
  Tjek ind på UNAHOTELS Naxos Beach Sicilia, og du bliver nabo til havet og har udsigt til Etna i baggrunden. Nyd pools, god mad og masser af plads.