Topsælgere i Italien

Her på siden finder du et udvalg af de mest sælgende hoteller, ferieboliger og villaer på alle rejsemål i Italien. Hos Escapeaway er vi specialister i rejser til Italien, og du kan vælge at bestille både hotelophold alene eller en pakkerejse med fly, hotel og lejebil. Brug søgemaskinen og find din pakkerejse med de bedst anmeldte hoteller i Italien. Du kan selv vælge afrejselufthavn, hvor lang tid du vil rejse og søgemaskinen giver dig ud fra dine ønsker en lang række af valgmuligheder til din næste ferie i Italien.

 • Gæstebedømmelser 8,9
  Italien, Syditalien, Sicilien, Taormina
  4-stjernet hotel lige ved Taorminas historiske centrum og ved kabelvognen, som fører ned til stranden. På hotellet får du en smuk udsigt og solbadning ved pool samt restaurant, bar og et serviceminded personale.
 • Gæstebedømmelser 9,5
  Italien, Toscana, Firenze
  Bo på et boheme boutique-hotel i udkanten af Firenze og kun 15 minutter på cykel til den historiske bydel. Hotellet tilbyder både SPA, swimmingpool og restaurant.
 • Gæstebedømmelser 8,3
  Italien, Norditalien, Lombardiet, San Felice del Benaco
  Her bor du i moderne omgivelser med stort set alle de faciliteter, der skal til for at fuldende dine feriebehov. Du kan slappe af ved den skønne pool, nyde søudsigten fra din egen balkon eller spadsere til stranden og byen.
 • Italien, Syditalien, Sardinien, Baja Sardinia
  Hvis du og din bedre halvdel leder efter et hotel, hvor I bor godt, spiser fantastisk og har en skøn beliggenhed ud til det krystalklare vand, så kig nærmere på Grand Hotel Smeraldo Beach, som opfylder disse krav og lidt til...
 • Italien, Lazio, Rom
  Det 4-stjernede Hotel Crowne Plaza St. Peter's giver dig det umulige. Her får du pool med liggestole og parasoller, børnepool og legeplads (i sommerperioden), terrasse og fire tennisbaner. Hvad mere kan du ønske dig?
 • Gæstebedømmelser 8,8
  Italien, Lazio, Rom
  A.Roma Lifestyle Hotel byder dig velkommen, uanset om du besøger Rom grundet arbejde eller ferie, og kan præsentere et højt serviceniveau og bekvemmelighed blot 4 km uden for Roms historiske bymidte.