Topsælgere i Italien

Her på siden finder du et udvalg af de mest sælgende hoteller, ferieboliger og villaer på alle rejsemål i Italien. Hos Escapeaway er vi specialister i rejser til Italien, og du kan vælge at bestille både hotelophold alene eller en pakkerejse med fly, hotel og lejebil. Brug søgemaskinen og find din pakkerejse med de bedst anmeldte hoteller i Italien. Du kan selv vælge afrejselufthavn, hvor lang tid du vil rejse og søgemaskinen giver dig ud fra dine ønsker en lang række af valgmuligheder til din næste ferie i Italien.

 • Italien, Piemonte, Stresa
  Drømmer du om et uforglemmeligt ophold ved Maggoire-søen, hvor hotellet skiller sig helt ud fra mængden? På Hotel La Palma bor lige ved søen og søbredden inden for gåafstand til Stresas hyggelige centrum. Tagterrassen med sin infinity-pool og ... panoramaudsigten tilføjer lige det ekstra du har brug for på dit ophold. Læs mere
 • Italien, Sicilien, Santa Venerina
  Dette SPA-hotel med blot 15 værelser, ligger på Etnas skråninger med en fantastisk udsigt mod havet i det fjerne. Nyd den dejlige pool, den lille SPA og den gode service.
 • Gæstebedømmelser 8,4
  Italien, Toscana, Carmignano
  69% gengangere! Det er ikke så lidt... Gæsterne på Artimino kommer gerne igen, og vi forstår dem godt. Beliggende blot 20 min. kørsel fra Firenze, har du Toscanas historie lige uden for hoveddøren.
 • Italien, Campania, Sorrento
  I en stille sidegade tæt på den gamle hyggelige havn i Sorrentos centrum ligger der et lille gemmested. Fra restauranten på tagterrassen er der en enestående udsigt over havet og Vesuv, og i den dejlige have er der også en lille pool.
 • Italien, Lazio, Rom
  Fra Hotel Colosseums dejlige tagterrasse kan du nyde den imponerende udsigt over Roms historiske centrum. Hotellet ligger i det hyggelige og meget autentiske Monti-kvarter, som er blevet et af Roms mest populære områder.
 • Italien, Lazio, Rom
  A.Roma Lifestyle Hotel byder dig velkommen, uanset om du besøger Rom grundet arbejde eller ferie, og kan præsentere et højt serviceniveau og bekvemmelighed blot 4 km uden for Roms historiske bymidte.