Rejser til Abbadia San Salvatore

Stemningsfuld klosterby

Højt oppe af siden på det majestætiske bjerg Monte Amiata ligger Abbadia San Salvatore, som opstod i 700-tallet omkring et kloster af samme navn.

Klostret blev grundlagt af en longobardisk konge, som på en jagt her havde fået en mirakuløs åbenbaring. Byen udgjorde i Middelalderen et vigtigt stop på pilgrimsruten Via Francigena fra det nordlige Europa til Rom.

Kort over Abbadia San Salvatore

Brug kortet herunder (klik) til at danne dig et indtryk af byens beliggenhed i Toscana. Her kan du også se placeringen af de ferieboliger, vi tilbyder her.

Velsignelse og forbandelse

I århundrederne efter grundlæggelsen voksede klostret sig så stærkt, at det overgik alle de nærliggende byer i magt, og dets besiddelser strakte sig helt til kysten. Siden dalede klostrets magt, men omkring det var en hel by vokset op. I 1800-tallet fandt man kviksølv i bjerget, og det blev byens velsignelse og forbandelse, for nok gav det rigdom, men minearbejderne havde det hårdt, ja de døde som fluer.

Overset skat

I dag har byen en helt speciel magisk og mystisk stemning, og samtidig er der så mange ting at opleve her og i omegnen, at vi vil hævde, at den er en af Toscanas oversete skatte.

Abbadia San Salvatore som har omkring 7000 indbyggere, er blandt andet kendt for at afholde en traditionsrig festival, Fiaccole della Notte di Natale, hvor talrige små bål lyser gaderne op juelaften og der synges julesalmer samt nyde lokale delikatesser.Hotel eller lejllighed i Abbadia San Salvatore

Som pilgrimsby har Abbadia San Salvatore en lang tradition for at tage sig godt af sine besøgende. Nu til dags hvor turisme er blevet en vigtig del af byens økonomi, finder her da også et fint udgalv af hoteller, ferielejligheder og andre former for indkvartering. Escapeaway Rejser har håndplukket de bedste hoteller og samlet dem i hotel-søgemaskinen øverst her på siden. 

Angiv dine feriedatoer og få en hurtig oversigt over ledige ferieboliger i Abbadia San Salvatore. Søgeresultatet vil typisk inkluderer forskellige boligformer. Lad dig inspirere af udvalget. Måske findes der muligheder, du ikke havde overvejet på forhånd. 

>> Søg priser på hotel eller feriebolig i det sydlige Toscana

Lufthavne og lokal transport

Nærste lufthavn ligger ved Perugia. Men dette er dog en mindre lufthavn, som primært betjenes af Ryanair og i skrivende stund ikke har direkte forbindelser fra danske lufthavne. Det har Italiensk største lufthavn, Rom Leonardo da Vinci Fiumicino lufthavn, til gengæld. Denne lufthavn ligger også inden for fornuftig rækkevidde af Abbadia San Salvatore.

Nærmste togstation, hvis du kommer fra Rom, er Chiusi- Chianciano omkring en times kørsel fra Abbadia San Salvatore. Det er dog betydeligt hurtigere at køre fra lufthavnen til din feriebolig i bil. Sådan er det ofte i Italien, hvis man bor lidt væk fra hovedtrafikårerne. Der er normalt gode muligheder for at finde billig billeje i Fiumicino Lufthavn

Ferie i Abbadia San Salvatore som pakkerejse

Har du brug for at finde en passende flyrejse og eventuelt en lejebil til ferien i Abbadia San Salvatore? Hos Escapeaway Rejser kan du nu sammensætte en komplet pakkerejse med fly, ophold og eventuelt billeje. Så slipper du for at skulle få forskellige bestillinger til at passe samme og får desuden den ekstra tryghed, at pakkerejserne naturligvis er dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven.

Bestil din rejse til Toscana som en pakkerejse med fly og indlogering

Restauranter og indkøb

Der er restauranter, pizzarier og gelateriaer i Abbadia San Salvatore, ligesom her er et supermarked samt en del små butikker. Du bor i det hele taget i en region, som er berømt for sin gastronomi. Vil du ikke selv stå for alle feriens måltider, er der derfor rig mulighed for at forkæle smagsløgene på dine ture rundt til byerne i området. 

Udflugter

Når du holder ferie i Abbadia San Salvatore, har du både kendte perler og en række af Toscanas mest berømte seværdigheder inden for din rækkevidde. Der er for eksempel få kilometer til Santa Fiora, der kendes af få uden for Toscana, men som er et charmerende bekendtskab. Meget mere kendt og derfor lidt overrendt er idylliske Pienza, som er blevet brugt som kulisse for flere film. Du bor dog tæt nok på til at kunne opleve byen tidligt om morgenen eller om aftenen, hvor de fleste andre dagsturister er taget videre.

Skovene omkring Monte Amiata byder på mange muligheder for at tage på smukkle cykel- og vandreture. 

Lokale links

Byens egen hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Abbadia San Salvatore

Hvad siger gæsterne i Abbadia San Salvatore?

8,0
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 5 anmeldelser