Restpladser og afbudsrejser Toscana

Find billige afbudsrejser og restpladser til Toscana med Escapeaway.

Vil du gerne afsted til Toscana "lige om lidt", så lav en søgning nu, og se alle vores restpladser og afbudsrejser til Toscana.

Mange danskere drages hvert år til Toscana for at nyde den unikke kombination af arkitektur, kultur, natur - og dejlige temperaturer. Rækker budgettet ikke til det helt store ophold med hele familien i en villa, bestilt et halvt år i forvejen, så har vi løsningen til dig. Vi modtager løbende åbninger på ledige hotelværelser og ferielejligheder i hele Toscana, både som restpladser og afbudsrejser.

Hos Escapeaway er vi eksperter i ferieboliger i hele Italien, men Toscana har en særlig plads i vores hjerte. Du kan derfor være stensikker på, at alt er udvalgt nøje, besøgt løbende og håndplukket præcist til dig.

Hvad enten du længes efter afslappende dage i solen ved poolen eller drømmer om at udforske Toscanas fascinerende middelalderbyer, har vi derfor den helt rigtige feriebolig til dig.

De fleste af os forbinder nok først og fremmest Toscana med rustikke landsbyer i smukke bølgende landskaber og et væld af kulturelle oplevelser i byer som Firenze, Siena og Pisa. Men vidste du, at regionen også byder på skønne naturreservater og badestrande?

Toscanas smukke natur

Længst mod syd i Maremma-distriktet er der langs kysten for eksempel flere strækninger med beskyttet natur som i Parco naturale della Maremma, hvor pinjeskovene vokser helt ned til indbydende sandstrande.

Fantastisk natur venter dig også, hvis du i stedet bevæger dig mod nord op i bjergkæden Appenninerne med bjerge på næsten 2.000 m. Her er der talrige vandreture at vælge imellem, som undervejs byder på fantastiske udsigter. Du kan eventuelt snyde lidt og tage en af skisportsstedernes lifte noget af vejen op.

Der er derfor ingen grund til at tøve med at bestille en afbudsrejse. Du vil ikke få svært ved at fylde dagene nye oplevelser på spændende udflugter, ligesom der naturligvis også netop i Toscana er optimale betingelser for en rigtig livsnyderferie med god mad og vin.

Gastronomiske oplevelser i Toscana

For vinentusiaster er en rejse til denne del af Italien for eksempel oplagt chance for at udforske Chiantivinen, som hører hjemme her. Takket være en målrettet indsats har de lokale vinproducenter formået at ryste 1970’ernes lidt sløje image af sig, og Chiantien indtager i dag igen en velfortjent plads blandt verdens mest anerkendte vine.

De gode vine kan du meget passende nyde sammen med lækkerierne fra det lokale køkken. I Toscana er der således masser af restauranter, som serverer velsmagende specialiteter. Har du selv lyst til at prøve kræfter med toskansk madkunst, er en feriebolig med eget køkken en oplagt mulighed for selv at tilberede de gode italienske råvarer.

>> Se vores guide til Toscanas køkken
 

 

Et kulturelt skattekammer

Hovedattraktionen for de mange som vælger at rejse til Toscana, er uden tvivl de mange historiske og kulturelle seværdigheder. Her er så meget at udforske, at folk vender tilbage år efter år uden at få set det hele.

Regionens hovedstad, Firenze, er en af de byer du bør besøge, hvis du holder af storslået arkitektur og kunst i verdensklasse. Her kan du spadsere rundt i charmerende, snævre gader omgivet af det ene imponerende bygningsværk efter det andet. Et besøg i domkirken på Piazza del Duomo er et højdepunkt for mange også bogstaveligt talt, da der fra toppen er mulighed for at nyde en formidabel udsigt over byen.

Syd for Firenze byder Siena også på ferie med ægte middelalderstemning og har en af Italiens smukkeste pladser, Piazza del Campo, hvor du eventuelt kan slå dig ned på en af caféerne og hvile fødderne, mens du betragter bylivet.

Er det muligheden for at opleve det autentiske Toscana, du drømmer om? Det er der til trods for de verdensberømte seværdigheder også stadig masser af muligheder for. Læs mere om det autentiske Toscana på vores rejseblog.

Benyt søgeboksen i toppen til at finde billige restpladser og afbudsrejser til Toscana.

Kort over Toscana

Populære hoteller i Toscana

Italien, Toscana, Cantagallo
  • Nærmeste lufthavn: 34 km
  • Afstand til centrum: ca. 4 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Toscana, Pisa
8,6
Meget godt
1594 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 14 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Toscana, Guardistallo
9,0
Fabelagtigt
136 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 63 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi