Badeferie i Toscana

Badeferie i Toscana - Hos Escapeaway finder du et stort udvalg af hoteller og ferieboliger ved de dejlige strande i Toscana. Få vores personlige tips til en badeferie i Italien.

Toscana er mest kendt for bølgende marker og charmerende middelalderbyer, men vidste du, at der også er gode muligheder for at tage på badeferie i Toscana? En badeferie i Toscana er en enestående mulighed for at kombinere afslapning på dejlige sandstrande med oplevelsesrige udflugter til berømte seværdigheder såsom Pisas skæve tårn, den smukke middelalderby Lucca og Firenzes historiske renæssancecentrum.

Læs mere om sol og strand i Toscana

Badebyer i Toscana

På Toscanas flere hundrede kilometer lange kystlinje ligger adskillige badebyer med flotte badestrande, der kan være alt fra livlige og tætpakkede til mere stille og øde. I det nordlige Toscana er Viareggio for eksempel en af Toscanas klassiske badebyer med mange hoteller og en lang strandpromenade, som tiltrækker badegæster fra nær og fjern.

Længere mod syd i Maremma må du tage til takke med mindre strande, men møder til gengæld færre udenlandske turister og i stedet flere italienere, som selv ynder at tage på badeferie i denne del af Toscana. Alt efter hvor du vælger at bo, er en badeferie i Toscana en chance for både at nyde badebyernes bekvemmeligheder og udforske det mere autentiske Italien bare få kilometer inde i baglandet.

Ønsker du en ferie i Toscana med mange udflugter til regionens mest kendte byer og seværdigheder, er især badebyerne i den nordlige og centrale del af Toscana interessante.

Escapeaway har her et bredt udvalg af ferieboliger og hoteller i og nær de bedste badestrande. I charmerende Castiglioncello kan du for eksempel ikke blot nyde det fantastiske badevand, men har også kort afstand til blandt andet Firenze og Pisa . Du bestemmer selv om ferien skal holdes i en charmerende tilbagetrukket villa eller på et moderne feriecenter med alle tænkelige faciliteter.

Se en oversigt med alle rejser til Toscana her

Blåflag-strande i Toscana

Hjemmefra er vi danskere ganske forvænt med gode badestrande, men også i Toscana kan du glæde dig til mange fantastiske strande, hvoraf adskillige har Blåflag-status, blandt andet i omtalte Castiglioncello. Når du rejser med Escapeaway på ferie i Toscana, vil du mange steder have mulighed for både at bo nær stranden og med egen pool. Så kommer børnene aldrig til at kede sig.

Google map kan du få et overblik med alle de blå strande i Toscana

Se udvalgte ferieboliger og hoteller ved badestrande i Toscana 

>> Læs mere om badeferie

Kort over Toscana

Populære hoteller i Toscana

Italien, Toscana, Marina di Castagneto C.
9,0
Fabelagtigt
799 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 76 km
  • Afstand til havet: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Toscana, Vada
9,2
Fabelagtigt
306 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 62 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Toscana, Marina di Bibbona
9,2
Fabelagtigt
1335 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 67 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi