Rejser til Badestrandene i Toscana

Toscana er lige så forskellig, som den er charmerende. Du kan kombinere kulturferie i fantastiske byer og bjerge, med en afslappet ferie ved kysten, med strand og hav mellem tæerne og højt til himlen. Toscanas kyst er et hav af sand solglæde. Book hotel, ferielejlighed eller feriebolig ved stranden i Toscana med Escapeaway i dag!

Strandene i Toscana er de fleste steder helt dækket af sand, mens byerne er yderst forskellige fra hinanden, lige fra den "store gamle dame" Viareggio med dens art nouveau-hoteller over den mondæne lille Forte dei Marmi til folkekære byer som Tirrenia, Cecina Mare, Marina di Massa og Marina di Pisa. Enkelte mindre byer som Castiglioncello og den hyggelige San Vincenzo har formået et bevare en del af deres oprindelige præg som byer, der bebos hele året.

Badeferie i Italien indbefatter ofte, at man skal leje liggestol og parasol for alt fra en lille sum til skyhøje priser, og ofte kan man ikke få første række, fordi de er reserveret til de lokale, der er kommet på stranden gennem de sidste 100 år. I Toscana gør dette sig også gældende. Det vil sige, at I de fleste byer har man primært privat strand, men der findes som regel en lille stribe offentlig (ofte mere gruset og beskidt) stykke strand, som man bare kan lægge sig på.

Når man rejser til Toscana er der så desuden den store undtagelse, der hedder Vada, som er beliggende syd for Castiglioncello og Rosignano Solvay, hvor rigtig meget af den brede, lækre kridhvide sandstrand er offentlig.

>> Læs mere om badeferie i Toscana her

Hoteller ved Badestrandene i Toscana

Populære hoteller ved Badestrandene i Toscana

Italien, Toscana, Marina di Castagneto C.
8,3
Meget godt
537 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 80 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Restaurant
Italien, Toscana, Castiglione della Pescaia
9,2
Fabelagtigt
226 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 154 km
  • Afstand til centrum: ca. 9.7 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Toscana, Guardistallo
8,7
Meget godt
398 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 66 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Ferieboliger ved kysten og stranden i Toscana

Langs Toscanas næsten 400km lange kystlinje findes et hav af hoteller og ferielejligheder, som kan bruges som et godt udgangspunkt for en kombineret badeferie og kulturferie. Vi har udvalgt nogle af vores mest populære ferieboliger herunder, så du kan få et indtryk af herlighederne.

>> Læs mere om ferie i Toscana

Hotel ved strand, kyst og hav i Toscana

Park Hotel Marinetta er et hotel, hvor især børnene trives som fisk i vandet. Flere pools, sjove børneaktiviteter, gåafstand til stranden og hyggelige restauranter - ikke overraskende vender mange gæster tilbage igen og igen. 

Ferielejlighed ved kyst, hav og strand i Toscana

Vil man have lidt mere rustik charme, skal man næsten altid være forberedt på at trække sig 10-15 km tilbage fra kysten, op i bakkerne, hvor der findes ferielejligheder med og uden pool. På Villaggio Rosa dei Venti er der fx. skruet op for faciliteterne (stor pool, internet på værelserne), og I bor i lækre ferielejligheder, som er opført i 2008, og ligger tæt på de populære sandstrande ved Vada. Samtidig har I de toscanske bakker lige i baghaven med mulighed for dagsudflugter til kulturbyer ind i landet.

Med Escapeaway kan du nemt booke en problemfri og sikker rejse til badestrandene i Toscana, med mulighed for afrejse fra lufthavnen i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Den smarte søgemaskine støvsuger hele tiden nettet for de bedste priser på flybilletter med rutefly, og sætter dem sammen med vores udvalgte hoteller i Toscana. Vi samler det hele i en pakkerejse med rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje til pakken og få den bedste oplevelse når du kommer frem.

God tur!

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hvad siger gæsterne ved Badestrandene i Toscana?

7,9
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 341 anmeldelser