Rejser til Barga

Charmerende middelalderby med betagende udsigter i Toscana

Barga er en omvej værd, og hvis du alligevel er i Garfagnana eller Lucca, bør et besøg være obligatorisk.

Byen er på listen over de smukkeste middelalderbyer ikke bare i Toscana, men i hele Italien og denne maleriske by ligger på en bakke, og mens du traver op gennem byens gader mod toppen, hvor du finder den pragtfulde domkirke, møder du det ene smukke hus efter det andet og betagende gyder, pladser og hverdags scenarier. Og oppe på toppen af Barga finder du den mest betagende udsigt til de omgivende bjerge, skovklædte skråninger og byens røde tegltage.

Kort over Barga

Klikker du på kortet herunder, kan du få for et indtryk af området, samt hvilke ferieboliger vi kan tilbyde her.

Toscansk idyl

Gennem de sidste årtier har adskillige udlændinge bosat sig fast i Barga, der med sin kunstnerkoloni og sine musikfestivaler virker stedse mere attraktiv for dem, der søger den ægte toscanske idyl uden det til tider generende antal turister, man finder så mange andre steder i regionen. 

 Mange typer ferieboliger

Blandt vores udvalg på hundredvis af håndplukkede ferieboliger i Italien, finder du i Toscana alt fra hyggelige Bed and Breakfast og byhoteller til stemningsfulde villaer og vingårde i Toscana. Vi kan derfor næsten med garanti sige, at du hos os kan finde indlogering i denne smukke region, som fuldt ud lever op til dine ferieønsker.

Bruger du søgemaskinen til at søge efter rejser, vil du hurtigt kunne danne dig et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Barga inden for de ønskede datoer. Har du brug for hjælp til at finde den perfekte feriebolig eller spørgsmål om de forskellige boligformer, må du endelig bare kontakte os på telefon, mail eller chat. Vi sidder klar med gode råd og hjælper gerne med at sammensætte den helt rigtige ferie i Toscana for dig.

Lufthavne og lokal transport

Foretrækker du at flyve til Italien, er det mest oplagt at søge efter flyrejser til Pisa Lufthavn. Denne ligger nærmest Barge og betjenes af adskillige flyselskaber som Ryanair, easyJet, Norwegian og SAS med ruter til resten af Europa - også til Danmark. Der er dog ikke meget længere til Firenze Lufthavn, så normalt er det ikke svært at finde en flyforbindelse, som passer til ferien.

Du kan selv hurtigt tjekke udvalget af ruter og priser på flyrejser i søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser for samtlige italienske lufthavne. 

Fra nærmeste togstation, Barga - Gallicano, er der forbindelse til Lucca og Pisa. Derudover er der diverse busforbindelser til Barga (mest fra Lucca), men det til trods er det som regel en fordel med egen bil. Det er for eksempel ikke sikkert din feriebolig ligger tæt ved stationen eller bustoppet, og ikke mindst giver en bil dig flere muligheder for at udforske de mange seværdigheder i regionen. Det mest praktiske, når du flyver til Italien, er normalt at bestille billeje hjemmefra med afhentning i lufthavnen. 

Bestil en pakkerejse til Toscana - det er nemt og fordelagtigt

Vil du gerne slippe for besværet med selv at sammensætte din rejse, kan du hos Escapeaway Rejser nu også bestille pakkerejser til Toscana, som inkluderer flyrejse, ophold og eventuelt leje af bil. Det er nemmere og lige så billigt, som hvis du selv sammensætter rejsen. Sidst, men ikke mindst, er du ved køb af en pakkerejse dækket af vores udvidet ansvarsforsikring og naturligvis rejsegaranti.

Læs mere om pakkerejser til Toscana med Escapeaway Rejser

Restauranter og indkøbsmuligheder

Byen rummer et væld af restauranter, pizzeriaer, butikker, barer og indkøbsmuligheder. Derudover er det naturligvis oplagt at udnytte, at du befinder dig i et område med gode muligheder for at tage på vingårdsbesøg og nyde lokalt produceret delikatesser.

Udflugter og seværdigheder

Byen er ikke stor, men rummer alligevel adskillige interessante historiske seværdigheder. Blandt de største må tælles domkirken, Collegiata di San Cristoforo, og det velbevarede Teatro dei Differenti, hvor der ofte er kulturelle arrangementer. 

Du har i Barga derudover en god base for at tage på udflugter i dette smukke nordvestlige hjørne af Toscana. Du har således både bjerge, strand og store kulturbyer inden for din rækkevidde. Der ligger også talrige små, interessant middelalderbyer i området, hvor man kan få meget tid til at gå med blot at nyde stemningen i de smalle gader blandt de rustikke bygninger. Du bør naturligvis afsætte tid til at tage en tur til Lucca, ligesom Pisa heller ikke er langt væk. På vejen til Lucca kan vi anbefale et fotostop ved middelalderbroen Ponte della Maddalena, som står smukt over Serchio-floden.

Er du et friluftsmenneske byder området også på masser af muligheder for at tage på vandre- eller cykelture i skøn natur. 

Lokale links

Byens egen hjemmeside (italiensk)

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Andre links

Hoteller i Barga