Bed & Breakfast Toscana

Autentiske og hyggelige Bed & Breakfast i dejlige Toscana

Toscana er et af Italiens mest elskede rejsemål, der med en fantastisk variation i både natur og kultur byder på et væld af spændende oplevelser. Med base på et hyggeligt Bed & Breakfast i Toscana kan du tage på eventyr i de bakkede landskaber, langs kysten, op i bjergene, eller udforske rustikke landsbyer og kultur i verdensklasse.

Oplev det ægte Toscana

Du kan naturligvis ikke nå at opleve alt i Toscana i løbet af blot én ferie, men vælger du at bo på et af vores håndplukkede Bed & Breakfast, vil du helt sikkert komme til at opleve den særlige atmosfære, der hersker i denne charmerende italienske region. Kendetegnende for denne type feriebolig er en afslappet stemning, hvor dine værter gør deres yderste for at du skal føle dig hjemme.

Drømmer du om en ferie på landet i fredelige omgivelser, er det for eksempel oplagt at vælge et Bed & Breakfast på en af de gamle og meget charmerende gårde i Toscana, hvor værterne har valgt at indrettet ferieboliger i en del af gården. Nogle steder drives der stadig et aktivt landbrug med for eksempel dyrkning af grøntsager, vin eller oliven. En stille gåtur rundt mellem markerne på ejendommen er ofte blandt de ferieminder, der varer længst ved.

>>> Se alle ferieboliger i Toscana her

Bed & Breakfast i middelalderbyer

Rejser du til Toscana for at fordybe dig i regionens kulturhistoriske seværdigheder, kan et Bed & Breakfast på landet udgøre en god base for dagsudflugter. Mulighederne er næsten uendelige, men vi anbefaler dog som regel, at du vælger at koncentrere dig mest om udflugter til seværdigheder og attraktioner i nærområdet for at få tid til at gå i dybden.

Du kan naturligvis også vælge at bo i eller tæt ved en af Toscanas smukke middelalderbyer, hvis du foretrækker at lade bilen stå og nå seværdighederne til fods. Det er også en chance for til fulde at nyde aftenlivet på torvepladserne og nyde fristelserne på restauranter og i butikker. Dine værter vil helt sikkert gerne give dig tips til steder og oplevelser, som de fleste andre turister går glip af.

I Toscanas hovedstad, Firenze, kan du for eksempel bo på et lille hyggeligt Bed & Breakfast midt i det historiske centrum tæt ved de største seværdigheder. Det giver dig ikke blot mulighed for at gå på opdagelse i dit eget tempo, men også til at opleve stemningen i byen i de tidlige morgentimer eller sidst på dagen, når dagsturisterne endnu ikke har indfundet sig eller er draget videre.

Eller hvad med at finde et intimt Bed & Breakfast i den historisk by Lucca, hvor du kan opleve den utrolige charme og italienske varme i omgivelser, som leder tankerne hen på svundne tider.

>>> Læs mere om Bed and Breakfast i Lucca her

I udvalget hos Escapeaway finder du også adskillige ferieboliger, herunder Bed & Breakfast, som ligger på grænsen mellem land og by. Det ser mange feriegæster som en mulighed for at få det bedste af begge verdener: Nærheden til byens seværdigheder og muligheden for sidst på dagen at trække sig tilbage til fredelige omgivelser på landet.

Hvad enten du søger et Bed & Breakfast på landet med masser af luft og omgivelser, hvor børnene kan slå sig løs, eller et lille romantisk sted i den historiske bykerne til en parferie, kan du nemt finde det i søgemaskinen øverst her på siden.

Vil du opleve det ægte Toscana, kan vi også anbefale dig at kigge på vores ferieboliger i nogle af de mindre kendte byer, hvor livet er mindre præget af turisme. Har du brug for hjælp til at finde det helt rette Bed & Breakfast, er du altid velkommen til at kontakte os.

>>> Læs mere om Bed and Breakfast i Italien her