Rejser til Bibbona

Hyggelig landsby nær kysten

Bibbona er ikke særlig stor, men meget hyggelig. Den er det ideelle opholdssted for dig, der ønsker at bo lidt inde i landet, men med nem adgang til dejlige strande.

Byen ligger i bakkerne syd for Livorno i Toscana, få kilometer fra havet. Nærmeste togstation ligger i Cecina, og Pisas lufthavn ligger ideelt, hvis man kommer hertil ad luftvejen.

Kort over Bibbona

Vil du gerne have et overblik over den lille by og nærområdet i denne del af Toscana, kan du klikke på kortet herunder. Her ser du blandt andet placeringen af de ferieboliger, hotelelr og villaer, vi tilbyder her. Du kan på kortet også se afstende til lufthavne, samt andre byer og seværdigheder i Toscana.

Hygge og stemning

Da Bibbonas centrum er lukket for trafik, kan man virkelig slentre rundt i de små gader og nyde byens stemning, det fine udbud af vinbarer og cafeer eller beundre det kommunale tårn fra 1600-tallet (det er blevet restaureret flere gange), kirken Chiesa di Sant’Illario, som blev grundlagt omkring år 1000 og senere ombygget i 1300-tallet, palæet Palazzo Rossi Ciampolini, som blev opført i slutningen af 1700-tallet og lettere ombygget omkring 100 år senere, for blot at nævne nogle af de seværdige monumenter i Bibbona.

Autentiske omgivelser

Vi kan anbefale et besøg heroppe til dem, der nyder at hygge sig i smukke autentiske omgivelser, mens livet fra en svunden tid og anden rytme valser forbi.Feriebolig eller hotel i Bibbona

På udkig efter en god feriebolig i Bibbona til din ferie? Så brug hotel-søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser til at booke et hotelværelse, en villa eller måske en ferielejlighed i byen. Vi har mange års erfaring med rejser til Toscana og kan altid tilbyde et stort udvalg af boliger i denne smukke region. Finder du ikke et sted i Bibbona, kan vi derfor næsten med sikkerhed hjælpe dig med at finde noget i en af Toscanas mange andre små, hyggelige landsbyer.

Er der fredelige omgivelser, du ønsker? Så kan en ferie på et agriturismo i Toscana også varmt anbefales. Denne ferieform er god til rejsende med eller uden børn. Fælles er,  man her bor landligt med et godt udgangspunkt for både kultur- og naturoplevelser. 

>> Ferie i Toscana

Lufthavne og lokal transport

Der er som regel gode chancer for at finde en direkte flyforbindelse til Pisa Lufthavn, som benyttes af en lang række store og små flyselskaber. Da udvalget af ruter jævnligt ændre sig, anbefaler vi, at du bruger søgemaskinen øverst her på siden til selv at tjekke det aktuelle udvalg. 

Fra Pisa Lufthavn kører der tog til Cecina, hvorfra det er muligt at komme med bus det sidste stykke til Bibbona. Lejer du en bil i lufthavnen, kan du være fremme på omkring 45 min. Med offentlig transport skal du normalt beregne mindst det dobbelte. 

Restauranter og indkøb

Trods sin beskedne størrelse finder du en håndfuld spisesteder i selve Bibbona, som serverer retter lavet på gode, lokale råvarer. Dertil kommer et væld af restauranter og indkøbsmuligheder i Cencina og længere nede mod kysten. Det tager blot 10 min. i bil. 

Udflugter og seværdigheder

Det er oplagt at bruge et par aftener på at spadsere rundt og betragte byens gamle monumenter. Der er derudover også mange interessante udflugtsmål til resten af feriedagene. Bibbona er tæt nok ved kysten til at strandene på den rette tid af året, vil have en naturlig tiltrækningskraft på de fleste. 

Det kan dog også anbefales at bruge byen som et udgangspunkt for at udforske nogle af områdets charmerende byer både ude langs kysten og længere inde i landet. Til en dagsudflugt fyldt med kulturelle oplevelser er både Pisa og San Gimignano oplagte kandidater og inden for din rækkevidde.

Vil du gerne have mest muligt ud af dine ture, kan vi anbefale en guidet udflugt. Vores lokale samarbejdspartnere har et bredt udvalg af spændende udflugter med lokalkendte guider i Toscana. Disse kan du booke allerede før afrejsen.

Lokale links

Byens officielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Bibbona