Bilferie i Toscana

Hvem kan ikke drømme sig til Toscana og se sig selv besøge smukke byer, drikke smagfulde vine og opleve den italienske kultur i eget tempo? En bilferie i Toscana er vores svar på de ønsker, hvor du bor på udvalgte hoteller og udforsker denne utrolige region på egen hånd.

Drømmer du om at rejse til et fascinerende sted med masser at se og opleve, men orker du ikke at køre den lange vej på de tyske motorveje? Det er der råd for. Det nemmeste i verden er at sætte sig i et fly og rejse til Toscana, hvor en udlejningsbil venter på at tage dig ud til fantastiske oplevelser indenfor arkitektur, kunst og gastronomi. Du kommer til at køre veludhvilet rundt i de flotte landskaber, som bugter sig i smukke bakker og dale, flankeret af dybgrønne skove og sølvgrønne olivenlunde og vinmarker. Du er ikke udkørt efter rejsen, men kan hygge dig med din partner eller familien.

Du kan flyve til to lufthavne i Toscana. Den ene ligger i Firenze og den anden i Pisa, men faktisk kan du også benytte lufthavnen i Bologna eller i Rom, alt efter hvor i Toscana du skal holde ferie. I alle lufthavne er der biludlejningsfirmaer, som står parat til at servicere dig, når du lander.

Hjemmefra har vi sørget for, at din billeje er arrangeret og passer til dit ankomsttidspunkt i Toscana. Vi har desuden booket dejlige hoteller til dig, så du også ved, hvor du skal bo. Alt er tilrettelagt af vore dygtige medarbejdere, der selv har besøgt mange af de hoteller og ferieboliger du finder i vores program. Det er både nemt og sikkert, og du skal ikke sørge for andet end at komme afsted og nyde din ferie.

Foruden Det Skæve Tårn i Pisa og millionbyen Firenze, byder Toscana også på lækre strande, smukke bakketopslandsbyer, fantastiske råvarer og en imødekommende befolkning. Her er plads nok til alle - også til din egen bil, hvis du hellere vil køre selv til Toscana.

Book en bilferie i Toscana med Escapeaway

Indtast dine foretrukne rejsedatoer i søgemaskinen her på siden. Så finder vi hurtigt de bedste priser på håndplukkede hoteller med gode anmeldelser til din bilferie i Toscana. Ønsker du at supplere med fly og lejebil kan du vælge mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn. Vi søger så efter de billigste flybilletter fra alle flyselskaber - også lavpris - og kombinerer dem med en god lejebil, mens du bliver sikret af rejsegaranti, så alt er på plads hjemmefra. God tur!

>> Se alle rejser til Toscana her
>> Læs mere om bilferie i Italien her

Kort over Toscana

Populære hoteller i Toscana

Italien, Toscana, Cantagallo
  • Nærmeste lufthavn: 34 km
  • Afstand til centrum: ca. 4 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Toscana, San Donato in Collina
9,6
Fabelagtigt
110 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 41 km
  • Afstand til centrum: ca. 600 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Toscana, Forcoli
9,0
Fabelagtigt
21 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 34 km
  • Afstand til centrum: ca. 5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)