Biludlejning Toscana

Billeje i Toscana

Skal du leje bil i Toscana så benyt dig af vores fordelagtige priser og betingelser på biludlejning. Vi tilbyder billig billeje i alle byer og lufthavne i Toscana

Sammenlign priser på biludlejning

Søg billige priser online på lejebiler i hele Italien. Du finder de billigste priser online, og kan i søgemaskinen sammenligne priser på alle typer af lejebiler der kan afhentes i de største byer og lufthavne i Toscana.

Klik her for mere information om at leje bil i Italien

Alle priser opdateres i real-time, så du altid er sikker på at få det bedste tilbud.

Lufthavne i Toscana

Skal du flyve på ferie til Toscana, kan du vælge imellem flere forskellige lufthavne. I selve regionen er der to lufthave, nemlig Pisa og Firenze lufthavn. Pisa lufthavn har har direkte fly fra Danmark med bla. Ryanair, SAS og Norwegian, mens du kan flyve til Firenze lufthavn med Vueling. I begge lufthavne finder du et stort udvalg af biludlejningsselskaber og naturligvis også Maggiore biludlejning, som vi samarbejder med hos Escapeaway.

Læs mere om rejser til Toscana med fly

Andre lufthavne

Andre lufthavne hvor du kan bestille billig biludlejning, når du holder ferie i Toscana er f.eks. Bologna lufthavn, lufthavnene i Rom og i Milano. Alle disse lufthavne benyttes ofte, når rejsen går mod Toscana, og alt efter hvor du skal holde ferie i regionen er der mellem en og tre timers kørsel i din lejebil fra disse tre lufthavne.

Få mere information om lufthavne i Toscana

Information og tips til ferie i Toscana

Hos Escapeaway er vi specialister i Toscana, og tilbyder det største udvalg af billige ferieboliger og hoteller, som alle er udvalgt personligt. Du kan læse meget mere om regionen og ikke mindst om de mange spændende seværdigheder, du kan opleve med en lejebil på en ferie i Toscana her på hjemmesiden, og vil du have et godt tip eller information om vores ferieboliger, er du altid meget velkommen til at kontakte os for personlig rådgivning.

Ferie i Toscana – information og gode tips

Billig billeje i Toscana

En rejse til Toscana bliver mere oplevelsesrig med billeje. Denne mellemitalienske region er rig på seværdigheder og smukke byer, som er lettest at besøge, hvis du har en bil til rådighed. Når du bestiller din rejse til Toscana hos Escapeaway, kan du samtidig nemt bestille billig billeje fra anerkendte udlejningsselskaber, hvor alle biludlejningspriser er inklusiv fri kilometer og lovpligtige forsikringer. Når du bestiller din rejse, vil du i søgemaskinens andet trin kunne tilvælge nøjagtig den type lejebil, som opfylder dine behov bedst.

Oplev de smukke landskaber i Toscana med billeje

Foto: Oplev de smukke landskaber i Toscana med billeje. Kilde: Flickr Creative Commons

Lufthavne:

Når du rejser med Escapeaway til Toscana kan du vælge at flyve til 4 forskellige lufthavne, hvoraf de to ligger i selve regionen.

Toscana har to internationale lufthavne: Pisa International Airport i Pisa og Amerigo Vespucci Airport i Firenze, og du kan bestille billeje i dem begge. De to lufthavne ligger 80 kilometer fra hinanden, men når du har en lejebil, er det ikke så afgørende hvor du lander. I de fleste tilfælde vil det nemmeste være at bestille din lejebil med afhentning i lufthavnen, men du kan naturligvis også vælge et af de mange andre udlejningssteder i Toscana. Du kan eventuelt også vælge at bestille afhentning af lejebilen i én lufthavn og aflevere den i en anden, f.eks hvis du skal på en bilrundrejse.

Pisa International Airport

Pisa International Airport, som på italiensk hedder Aeroporto Internazionale di Pisa og har lufthavnskoden: PSA. Lufthavnen er den største i Toscana og betjener dagligt mange flyselskaber, heriblandt Alitalia og Ryanair. Udover den civile luftfart benyttes lufthavnen i Pisa også af det italienske luftvåben. Fra Danmark er der i skrivende stund direkte fly til Pisa med Norwegian flere gange om uge fra København. Norwegian flyver til Pisa fra april til oktober. Foruden Norwegian, flyver SAS til Pisa lufthavn i somemrferien, ligesom Ryanair har en rute til Pisa fra Billund lufthavn.

Amerigo Vespucci Airport

Amerigo Vespucci Airport, som i Italien også kaldes Aeroporto di Firenze-Peretola finder du under lufthavneskoden FLR. Lufthavnen som ligger tæt ved Firenze, benyttes af adskillige flyselskaber, hvor for eksempel Vueling har sæsonruter til København.

Lufthavne tæt på Toscana

Selvom både Rom og bolonga ikke ligger i selve regionen Toscana så er der mange som benytter disse lufthavne. Både Rom og Bolonga ligger nemlig på i køreafstand til Toscana, og en fordel er at der f.eks til Rom er mange daglige flyafgange og lave priser på både billeje og flybilletter.

Rom lufthavn

Der findes 2 lufthavne i Rom og i begge finder du et stort udvalg af lejebiler og udlejningsselskaber. Du skal især overveje at benytte en af de to lufthavne i Rom hvis du skal holde feriei den sydlige del af Toscana. Lejer du bil i Rom, skal du beregne mellem 2 og 3 timers kørsel til det sydlige Toscana. Der er fler flyselskaber som flyver direkte til Rom fra Danmark, bla. eastJet, Norwegian, Ailitalia, Ryanair og SAS.

Bolonga lufthavn

Biludlejningsfirmaer

I Toscana kan du bestille billeje fra alle de kendte biludlejningsselskaber som f.eks. Avis, Hertz biludlejning, SIXT, Interrent, Firefly og EuropCar, men også fra en række lokale biludlejningsselskaber. Et selskab som Magiore er for eksempel ukendt herhjemme, men er tilgengæld en af de dominerende biludlejere i Italien. Hos Escapeaway samarbejder vi med AutoEurope om at tilbyde billig billeje i Toscana, da AutoEurope er kendt for at give deres kunder god service og billige priser. I samarbejde med AutoEurope har vi desuden fravalgt flere udlejningsselskaber, som er kendt for at have lave priser men også meget dårlig service. Du kan læse mere om AutoEurope her

Priser

Alle de priser på Toscana billeje, du ser i søgemaskinen hos Escapeaway, er inklusiv samtlige lovpligtige forsikringer og fri kilometer. Så du kan trygt køre så meget omkring, som du ønsker under din ferie i Toscana. Du har selvfølgelig mulighed for at vælge biler af forskellige prisklasser og supplere med ekstra forsikringer og udstyr.

Fri kilometer

Alle biler har fri kilometer hvilket betyder du kan køre nøjagtig så langt som du ønsker i din ferie. Selvom der er ubegrænset kilometer inkl. i prisen er det altid en god ide at notere sig hvor mange kilometr du har kørt når du aflevere bilen.

Brændstof lej med fuld tank benzin

Som udgangspunkt er alle biler du lejer i Toscana med fuld tank benzin. Det betyder at du afhenter lejebilen med fluld tank, og aflever den i gen med fuld tank.

Ekstra udstyr

Du kan hos AutoEurope bestille ekstraudstyr til din lejebil eller du kan vælge at bestille det når du afhenter bilen. Eksempler på ekstraudstyr er barnesæde, GPS og snekæder.

Typer af lejebiler

En af fordelene i vores samarbejde med AutoEurop i Toscana er, at vi kan tilbyde et stort udvalg af lejebiler. Som udgangspunkt er lejebilerne opdelt i kategorier, som fremgår af oversigten i søgemaskinen. I Toscana kan du blandt andet leje biler af mærkerne Fiat, Peugeot, Renault og Audi, som findes i flere forskellige kategorier. Er du blot på udkig efter den billigst mulige lejebil til din ferie, er der et bredt udvalg i Mini-kategorien. Rejser du med familien til Toscana, er der naturligvis også gode tilbud at finde på større lejebiler. Hos Escapeaway kan du for eksempel vælge at leje en minivan med plads til syv personer. Benyt eventuelt også det solrige klima i Toscana til at få unik køreoplevelse i en cabriolet. Hos AutoEuropa kan du for eksempel vælge en Mini Cooper S Cabriolet, som både er nemt at håndtere og giver dig chancen for at mærke den lune vind i ansigtet.

Oplev Toscana med bil

En ferie i Toscana er ideel til dagsudflugter med bil. Tag på opdagelse blandt et væld af gamle, charmerende byer, historiske seværdigheder og ikke mindst nogle af Italiens smukkeste landskaber. Oplev det hele med billeje i Toscana.

Gastronomiske eventyr i Toscana

Det toscanske køkken er næsten lige så berømt som regionens smukke landskaber. Benyt friheden ved billeje til at opsøge de autentiske, intime spisesteder, hvor de italienske familier selv spiser fremfor "turistrestauranterne". For vinentusiaster er en rejse til Toscana desuden en chance for at smage på nogle af de mest berømte vine i verden såsom Chianti’en. Med jeres egen lejebil er det nemt at besøge lokale toscanske vingårde, hvor der bydes på smagsprøver og en introduktion til vindyrkning. Læs mere om mad og drikke på rejsen i Toscana

San Gimignano - Tårnenes by

San Gimignano er en af Toscanas smukkeste og mest charmerende byer og bør stå højt på din ønskeliste for oplevelser i Toscana. San Gimignano er især berømt sine 14 unikke tårne og en række andre velbevarede bygninger, som har fået middelalderbyen optaget på UNESCO´s verdensarvsliste. Udover seværdighederne i byen er køreturen hertil også en smuk oplevelse. I højsæsonen med mange besøgende er det en fordel at kunne besøge byen med billeje, da du så har chancen for at opleve stemningen før og efter turistbussernes indtog. Læs mere om "Tårnenes by"

Firenze - Toscanas hjerte

En rejse til Toscana er ikke komplet uden et besøg i Firenze. Her kan du opleve fantastiske bygningsværker, unikke kunstværker og nyde kulinariske oplevelser på byens mange fine restauranter. Læg eventuelt også vejen forbi markedet 'Mercato Centrale' - det største overdækkede fødevaremarked i Europa, hvor du kan udforske Toscanas mange fødevarer af højeste kvalitet. I de mange boder står lokale sælgere klar til at dele ud af deres viden og passion for god mad. Firenzes centrale placering i Toscana gør byen til et oplagt mål for en udflugt, næsten uanset hvor dit Hideaway ligger. Som det gælder for de fleste af Italiens gamle bymidter, skal du dog huske at parkere din lejebil uden for centrum. Dette er blot nogle få af de mange oplevelser, der venter dig på en rejse med billeje i Toscana. En bil giver dig naturligvis også mulighed for at tage på impulsive udflugter og finde de mere ukendte perler rundt om i Toscana.

Information om billeje hos Escapeaway.

Ovenstående informationer om billeje i Toscana er skrevet som vejledning, og vi tager forbehold for fejl og ændringer da betingelserne ofte skifter hos de forskellige biludlejningsselskaber. Vi henviser altid til de aktuelle informationer, som fremgår af lejebetingelserne. Har du spørgsmål vedrørende leje af bil i Toscana, er du meget velkommen til at kontakte os eller kundeservice direkte hos AutoEurope.

>> Læs mere om billeje