Rejser til Borgo alla Collina

Ferie i Casentinodalen med rig natur og kultur

Borgo alla Collina, som kun har ca. 400 indbyggere, ligger på en bakkekam i Casentinodalen i Toscana med udsigt til marker, skove og bjerge.

For at komme ind i landsbyen kører man igennem den gamle middelalderborg Castello di Borgo alla Collina og i midten af byen finder man dens kirke Chiesa di San Donato.

Byens historie går mange århundreder tilbage og den var selvstændig indtil slutningen af 1700-tallet, hvor den kom ind under Castel San Niccolò kommune, som den fortsat er en del af den dag i dag.

Selve Castel San Niccolò by er ca. 3 km væk og der finder man bl.a. et par købmænd, en håndfuld spisesteder og et apotek. I Poppi, ca. 5 km væk, er udvalget af både butikker og spisesteder større.

Kort over Borgo alla Collina

Klikker du på kortet herunder, kan du få for et overblik et indtryk af områdets geografi, samt hvilke ferieboliger vi kan tilbyde i området.Hotel eller ferielejlighed i Borgo alla Collina

I udvalget på mere end 2.000 ferieboliger i Italien, som du finder her hos Escapeaway Rejser, er også en bred vifte håndplukkede hoteller, ferielejligheder og villaer i Toscana. Det er faktisk i denne region, at vi har vores største udvalg.

En ferielejlighed kan være ideel, hvis du ønsker at kunne tilberede dine egne måltider frem for at skulle spise ude, mens du på et hotel ikke behøver ikke bekymre dig om indkøb og tilberedning af måltider, men bare kan sætte dig til rette i restauranten. I Toscana er ferieboliger ofte langt fra de sædvanlige "standardvarer", mange kender fra tidligere ferier i syden. Ofte kan du for eksempel finde ferielejligheder, som er indrettet i gamle, charmerende villaer eller tidligere herregårde med stor respekt for den oprindelige stil og atmosfære.

I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over alle indkvarteringsmuligheder i og omkring Borgo alla Collina og læse detaljeret beskrivelser af de enkelte boliger. Har du allerede en klar ide om, hvilken type bolig du søger, kan du med fordel bruge filterfunktionen i søgemaskinen. 
 
Har du spørgsmål om de forskellige muligheder, er du meget velkommen til at ringe. Vores rejsekonsulenter sidder klar med anbefalinger til din ferie i Toscana og flere praktiske tips.

Lufthavne og lokal transport

Der er gode muligheder for at flyve til Toscana fra Danmark, hvis du ikke vil køre hele vejen. Skal du holde ferie i Borgo alla Collina, er Firenze lufthavn den nærmest beliggende. I søgemaskinen kan du selv nemt søge efter priser på rejser til Toscana, herunder på flyruter til Firenze og alle de andre lufthavne i Italien. Med både traditionelle flyselskaber og en række lavprisflyselskaber at vælge mellem er der som regel gode muligheder for at finde billige flybilletter. 

Der er ingen togstation i Borgo alla Collina, men dog busforbindelser flere gange dagligt til byer i nærområdet. Selvom du i princippet således kan komme til og fra byen med offentlig transport, vil man dog ofte være ret begrænset i sine bevægelsesmuligheder uden en bil. Både til udflugter og hvis der skal handles ind, giver det derfor god mening at leje en bil. I de fleste tilfælde vil det mest praktiske så være at bestille sin billeje i Firenze Lufthavn allerede hjemmefra. Så er der ofte bedste chance for at få den type bil, man ønsker, til den bedste pris.

Udflugter og seværdigheder

Skal du handle ind, kommer du nok på et eller andet tidspunkt til Poppi. Men udover muligheden for at handle, byder denne uspoleret by også på flere restauranter og et interessant historiske centrum.

Du befinder dig i det hele taget i et område, der i rigt mål har gamle seværdige kirker, borge og villaer, som man kan bruge lang tid på at udforske. De mange idylliske middelalderbyer på bakketoppe suppleres af smuk natur, som for eksempel kan opleves på vandre- og cykelture. Tag for eksempel til nationalparken Parco Nazionale delle Foreste Casentinesi, som har lange stisystemer, og hvor du også kan besøge Camaldoliklosteret

Der er i det hele taget her i Casentinodalen nærmest uanede muligheder for dig, som ønsker at have en aktiv ferie i Toscana, med alt fra trekking, ridning, mountainbiking, paragliding og svømning.

Lokale links

Du kan læse mere om byen på dens officielle hjemmeside her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Borgo alla Collina