Rejser til Braccagni

Landsbyen Braccagni ligger i det sydlige Toscana i det såkaldte Maremma, hvis centrale del svarer omtrent til Grosseto-provinsen. Middelalderbyen Grosseto ligger da også blot 13 kilometer syd for Braccagni. Genkender du ikke umiddelbart nogle af disse navne, er du ikke alene. Selvom Toscana er et af de mest populære rejsemål i Italien, er den sydlige del af regionen stadig ukendt land for de fleste turister.

Kulturrige byer som Firenze, Lucca og Pisa med rette er berømte langt uden for landets grænser og tiltrækker hvert år millioner af besøgende til den nordlige del af af regionen. Samme koncentration af kulturattraktioner finder du ikke i den sydlige del. Men til gengæld kan du på en rejse til Braccagni opleve et mere uforstyrret Toscana, hvor det i højere grad er lokalbefolkningen, som sætter tempoet. Rejser du til Braccagni nordfra ned gennem Toscana, vil du også bemærke et skifte i landskabet. I syd er de bølgende, grønne bakke afløst af en mere utæmmet natur.

Braccagni ligger for foden af Montepescali, som er et besøg værd, og er ligesom denne lille bakketopslandsby et godt rejsemål, hvis du ønsker at opleve ægte sydtoscansk landsbystemning. Der er masser af sådanne små, charmerende byer i dette område, som måske nok ikke er nævnt i guidebøger om Toscana, men alligevel er spændende at besøge. Her møder du ikke en lind strøm af turistbusser, men kan i stedet i ro og mag gå på opdagelse i de smalle gader.

Der er en håndfuld spisesteder i Braccagni, ligesom du kan få de fleste daglige fornødenheder i byens minimarkeder. For et større udvalg af restauranter og butiksliv er det oplagt at tage den korte tur ind til provinshovedstaden Grosseto. Det kan under alle omstændigheder anbefales, at gå en tur i dens stemningsfulde, gamle bykerne, som er omgivet af velbevarede bymure. Her må du ikke gå glip af den smukke Piazza del Duomo, hvor byens katedral ligger.

Selvom der er en togstation lige i udkanten af Braccagni med forbindelser ind til Grosseto og nordpå til de berømte kulturbyer, kan det anbefales også at booke en lejebil, når du bestiller din rejse. En stor del af fornøjelsen ved en ferie i denne del af Italien, er at kunne følge spontane indskydelser og udforske skjulte perler væk fra alfarvej. Det kan dog også anbefales at køre en tur nordpå til nogle af de mest kendte udflugtsmål såsom Siena, der ligger blot en times kørsel væk. Rejser du hertil om sommeren, kan du desuden køre fra Braccagni ud til kystens lange sandstrande på under en halv time.

Bestil din rejse til Braccagni her

Vi har ud fra gæsteanmeldelserne allerede håndplukket de bedste hoteller i Braccagni. Dem kan du finde i søgemaskinen her på siden. Hos Escapeaway Rejser bestemmer selv, hvor længe du vil rejse. Vil du opleve flere dele af Toscana eller andre dele af Italien, kan du desuden nemt sammensætte en rundrejse med ophold på flere forskellige hoteller på rejsen.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Braccagni