Rejser til Buonconvento

En overset perle i Toscana

Buonconvento hører uden tvivl til Toscanas mest bedårende og maleriske småbyer, som tilmed ligger ideelt i forhold oplevelsesrige udflugter.

Den usædvanlig velbevarede bymur fra 1379 med murkrone og pragtfulde gotiske porte (det er en skam, at tyskerne ødelagde den store sydlige port, Porta Romana, i 1944) udgør den perfekte ramme om de snørklede små gader, hvis bygninger i rødsten er i perfekt harmoni. Når du går rundt her, virker det ofte som om, at tiden har stået stille. Illusionen er dog ikke mere perfekt, end at du finder såvel banker som restauranter, butikker og barer (supermarkederne ligger heldigvis uden for det historiske centrum).

Selv i Toscana, der ellers ikke savner pittoreske byer, er Buonconvento en sjælden seværdighed, og den eneste årsag til, at den ikke er mere kendt, er dens beliggenhed: Havde den ligget på en bakketop, og ikke i bunden af dalen, ville den have været ligeså overrendt størstedelen af året, som den nu er fredfyldt.

Kort over Buonconvento

Klik på kortet herunder for at få et overblik over byen og se hoteller, feriehuse og ferielejligheder i området samt afstande til byer og lufthavne i Toscana.Find en feriebolig i Buonconvento

Planlægger du en ferie i Toscana? Så overvej at booke et hotelværelse, en villa eller måske en ferielejlighed i området omkring Buonconvento. Escapeaway Rejser har mange års erfaring med Toscana og kan altid tilbyde et stort udvalg af boliger i denne smukke region. Finder du ikke et sted i Buonconvento, kan vi derfor helt sikkert hjælpe dig med at finde noget i en af Toscanas mange andre små, charmerende landsbyer. Du kan eventuelt overveje en ferie på et agriturismo i Toscana - en ferieform som er blevet meget populær - hvor man bor landligt med et godt udgangspunkt for både kultur- og naturoplevelser. 

Alle ferieboligerne vi tilbyder i Italien besøges løbende af vores rejsekonsulenter, som derfor kan give dig personlige tips og råd, hvis du ønsker mere information om boligerne eller oplevelser i området.

Lufthavne og lokal transport

Der er omkring 1800 km, hvis du vil køre fra Danmark til Buonconvento. Det vælger mange at køre for at have bilen til at komme rundt i løbet af ferien. Vil du gerne flyve for at slippe for køreturen ned gennem Europa, kan du dog eventuelt blot vælge at leje en bil i lufthavnen og opnå samme bevægelsesfrihed.

Nærmeste lufthavn til Buonconvento er Perugia Lufthavn (105 km), som dog i skrivende stund ikke har direkte forbindelser til Danmark. Det er der til gengæld som regel til Firenze Lufthavn, som ligger blot få kilometer længere væk.

Der er både bus og togforbindelse fra byen til blandt andet Siena og Firenze. Oplagte mål for udflugter, hvis du vil have et lidt mere storbyliv og udforske de mange interessante kulturhistoriske seværdigheder her.

Rejser til Buonconvento i Toscana 

Hos Escapeaway Rejser kan du bestille en pakkerejser til Buonconvento i Toscana med fly, ophold og evt. leje af bil. I søgemaskinen kan du sammenligne priser på rejser med de forskellige flyselskaber, og du er naturligvis dækket af Rrejsegarantien når du bestiller en rejse som en samlet pakke.

Søg priser på rejser til Toscana

Restauranter og shopping 

Der er et fint udvalg af restauranter, butikker og barer i den hyggelige gamle bydel. Til de daglige indkøb finder du supermarkeder lidt uden for centrum. Er du rejst til Toscana for de kulinariske oplevelser, kan en tur ind til Siena varmt anbefales. Udover at være et gastronomisk mekka, finder du også gode shoppingmuligheder her. 

Udflugter

Middelalderbyen Siena, som ligger blot 25 km fra Buonconvento, bør man afsætte god tid til at opleve. Her kan du bruge lang tid på spadserture gennem små gyder og stræder, hvor man rundt om næsten hvert hjørn mødes af arkitektoniske perler. Er du her på det rette tidspunkt, kan du desuden opleve det traditionsrige og meget stemningsrige hestevæddeløb, Palio, som hele byen går op i med liv og sjæl.

Der er dog også mange andre seværdigheder inden for din rækkevidde. Byer som Montepulciano, San Gimignano og lidt længere væk Firenze er også oplagt udflugtsmål, ligesom det for vinkendere naturligvis er fristende at fordybe sig i det nærliggende Chianti-vindistrikt.

Lokale links

Byens offcielle hjemmeside (italiensk)

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Buonconvento

Hvad siger gæsterne i Buonconvento?

6,9
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 7 anmeldelser