Podere Salicotto

Escapeaways vurdering

294 anmeldelser
Beskrivelse

Podere Salicotto er ikke tilgængelig i øjeblikket

Podere Salicotto er ikke en del af programmet hos Escapeaway i øjeblikket.

Kort og afstande

På Podere Salicotta findes der bare seks værelser og en suite. Indretning og stil er 'landlig charme' med rustikke detaljer. Der er ikke to værelser, som er ens - farvevalg, møblement o.s.v. adskiller sig fra værelse til værelse.

Belvedere er en suite på ca. 60 m2, og som ligger øverst oppe i laden. Her er et åbent rum med spiseafdeling, en dobbeltseng eller to adskilte madrasser, en sovesofa og et badeværelse. Her kan du nyde såvel solopgang og solnedgang: )

Nanda er et relativ stort værelse på ca. 26 m2 og ligger i stueplan, og som passer godt til dig, der ønsker at have dig eget lille udeareal. Du har en fin udsigt over laden mod nord, solnedgangen mod vest og solopgangen mod øst. Værelset har fået sit navn efter Paolo's mor, "farmor Nanda", der tydeligvis er en herlig, stærk og positiv kvinde, der er værd at mindes, siger Silvia.

Limoncino er et værelse på ca. 20 m2 med en fantastisk udsigt over de sienesiske bakker i vest, laden i nord og swimmingpoolen. Her er der indrettet med detaljer fra parrets sejlture rundt om i verden. Den gule farve på værelset symboliserer 'det tredje chakrat' som er solen, videnskab og energi.

Ritina er et værelse på ca. 21 m2, og som vender med øst med et view over det smukke landskab, der vil imponere de fleste. Dette værelse er tilegnet Silvia's mor, Ritina, en helt særlig person, som er både ydmyg for livet og har overlevet hårde tider. Ritina er en person med et lyst syn på livet, og som har et varmt hjerte.

Celeste er på ca. 26 m2 og lokker med smukke udsigter fra værelset. Det er vendt mod syd og Montalcino's bakkede landskab. Kigger du mod nordvest, kan du spotte Sienas middelalderbygninger, der er et særligt syn ved solnedgang. Værelset er malet i en blå farve, der fremkalder en ro og meditativ stemning. Farven, der symboliserer 'det femte chakrat', der siges at være godt for blodtrykket. Celeste ligger som nabo til værelset Rosa, og det er muligt at bestille begge værelser samtidigt.

Rosa er et værelse på ca. 25 m2 og har en fin udsigt fra soveværelsevinduet (vendt mod vest), og herfra kan du nyde solnedgangen over landskabet og se solen stille og roligt forsvinde ude i horisonten. Rosa er en farve, som giver glød og liv til dit sind og symboliserer åbenhed, kompromis og princippet om at 'give og tage'.

Arancino er et værelse på ca. 26 m2 og her kan du se frem til at stå op til majastætiske solopgange. Mod nord ser du laden, swimmingpoolen og bakkerne. Farven symboliserer indre harmoni og sammen med 'det andet chakrat' forståelse, visdom, balance og ambition. Arancino er det største værelse og har også mulighed for en ekstra opredning.

Facilliteterne på værelserne:

 • A/C og varme
 • WiFi
 • Safetyboks
 • Badeværelse m. hårtørrer

 

 

 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Podere Salicotto. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Località Salicotti
53022 Buonconvento SI

Koordinater

Latitude: 43.1310
Longitude: 11.5095

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Italien, Toscana, Bucine
 • Nærmeste lufthavn: 79 km
 • Pool
 • Restaurant
Italien, Toscana, Castelnuovo dell' Abate
 • Nærmeste lufthavn: 135 km
 • Afstand til havet: ca. 80 km
 • Pool
Italien, Toscana, Castellina in Chianti
 • Nærmeste lufthavn: 80 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi

Rejsemål Toscana

Vis flere