Rejser til Camigliano

Camigliano ligger i det smukke område omkring Lucca. Det er en mindre landsby, der gør sig bemærket takket være en overdåd af villaer - særligt at bemærke den smukke Villa Torrigiani.

Byen rummer, trods sin ringe størrelse, en indbydende restaurant, der også servererer pizzaer, en kirke: Chiesa di San Michele Arcangelo fra før år 1071 og et kapel, der er i forfald. Men kommunen er også kendt i Italien for at være den første til at genbruge 100% af deres affald.

Villa Torrigiani

I Via del Gomberaio 3 ligger denne luksuriøse og scenografiske interessante og imponerende villa, der blev bygget i sidste halvdel af det 16. århundrede. Villaen er opført i barok stil inspireret af arkitekturen fra Versailles og er unik for sin stilart i Toscana. Den adskiller sig fra andre storslåede lucchesiske villaer på grund af udformningen af facaden, idet den består af flere forskellige materialevalg og detaljer. Villaen er omgivet af en stor park, der blev anlagt i 1650'erne, dog er dens 'franske' udtryk i dag af nyere oprindelse.

Nærmiljø og udflugtsmål

Bor man I eller omkring Camigliano, er det oplagt at planlægge feriens udflugter, da det ikke handler så meget om at se det hele, men mere om, hvad man gerne vil opleve. Der venter betagende oplevelser i det nordlige Toscana. Naturligvis bør man besøge Lucca, men også andre byer i området indbyder til en oplevelsesrig dag. Her tænker vi blandt andet på de mindre kendte byer Pistoia, Calci, Pescia og Pisa, men også byen Barga i Garfagnana, der er på listen over smukke middelalderbyer i Italien. Dernæst vil grotterne i marmorbjergene betage: Equi Terme og Vindgrotten. Endelig er det muligt og anbefalelsesværdigt at besøge nationalparken og de fem byer Le Cinque Terre i det sydlige Ligurien på en dagstur.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Camigliano