Rejser til Campiglia d'Orcia

Nyd en fedelig landsbyferie i Toscana

Det er ikke de store oprivende kulturoplevelser, man skal vente sig af den lille by Campiglia d'Orcia, men naturen er betagende, og byen er hyggelig.

 På den spidse klippetop midt i byen stod engang et fæstningstårn, som tilhørte den mægtige familie Aldobrandeschi. I dag har man genopført et lille tårn som minde om tidligere tiders storhed. Rejser du hertil i efteråret, kan du opleve den årlige Festa del Marrone, hvor man fejrer kastanjens betydning for livet på landet. Ellers finder man her i byen et par dagligvarebutikker, en restaurant og caféer samt masser af fred og ro.

Kort over Campiglia d'Orcia

Klik på kortet herunder for at se placeringen af ferieboligeri dette område af Toscana og få et overblik over afstande til lufthavne osv.

Tæt på Via Cassia

Byen som blot har omkring 400 indbyggere, ligger væk fra masseturismens slagne veje, men alligevel har man ret kort til de kendte byer Montalcino, Pienza, Montepulciano og San Quirico d'Orcia, da Campiglia d’Orcia ligger ganske tæt på landevejen Via Cassia, som går fra Rom forbi Siena op til Firenze osv..Ferieboliger i Campiglia d'Orcia

Er du på jagt efter den bedste feriebolig i Campiglia d'Orcia eller en af Toscanas mange andre charmerende småbyer? Vi har stor erfaring med at håndplukke de hoteller, ferielejligheder, villa og andre typer indlogering, som giver de bedste betingelser for en uforglemmelig ferie i Italien. Særligt i Toscana kan vi tilbyde et stort udvalg i både de store kulturbyer og ude på landet. Alle disse ferieboliger finder du i vores søgemaskine. Du skal blot angive ankomst- og afrejsedato for at få en oversigt over mulighederne. 

Har du spørgsmål til de forskellige boliger, eller vil du gerne have hjælp til at sammensætte den helt perfekte ferie i Toscana, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vores rejsekonsulenter sidder klar med flere gode råd og tips.

Nærmeste lufthavn og lokale transportmuligheder

Nærmeste lufthavn i forhold til Campiglia d'Orcia ligger ved Perugia. Dette er en mindre lufthavn med et begrænset antal ruter. Ryanair flyver dog hertil fra London, så med et enkelt skifte er det muligt at flyve hertil fra Danmark. Du kan dog også vælge at søge efter flyrejser til lufthavnene ved Firenze eller Rom, som også ligger inden for rækkevidde. 

Der er busforbindelser til Campiglia d'Orcia fra de nærmeste stationsbyer. Som det ofte er tilfældet, når man gerne vil bo i fredelige omgivelser lidt væk fra alfarvej, er det dog nemmere at komme omkring i bil. Derfor anbefaler vi, at du bestiller billeje i Italien allerede før afrejsen.

Nem og tryg ferie med en pakkerejse til Toscana

Hvis du ikke planlægger at køre til Italien, får du i sagens natur brug for at finde en passende flyforbindelse til ferien. I stedet for selv at skulle sammensætte din rejse til Campiglia d'Orcia, kan du med fordel vælge at bestille en samlet pakke her hos Escapeaway Rejser, der inkluderer fly, hotel og eventuelt billeje. Det er både nemmere og ligeså billigt, som at bestille hver ting for sig. Sidst, men ikke mindst, giver det dig den ekstra tryghed, at din rejse vil være dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven.

Læs mere om pakkerejser til Toscana med Escapeaway Rejser

Udflugter og seværdigheder

Selvom du bor lidt afsides, har du masser af interessante udflugtsmål inden for din rækkevidde. Det er således oplagt at tage en dagstur til for eksempel Siena i hjertet af Toscana, hvor man indenfor de gamle bymure let føler sig hensat til middelalderen. Det er i øvrigt i Siena, du kan opleve det traditionsrige hestevæddeløb, Palio, som indbyggerne går op i med liv og sjæl. 

Mens Siena er et oplagt mål for en dagsudflugt, er der også masser af spændende, mindre byer endnu nærmere Campiglia d'Orcia. Kør for eksempel en tur til den lille maleriske kurby Bagno Vignoni, som siden middelalderen har været kendt for sine svovlholdige kilder, og hvor der stadig i dag findes kurbade. En anden af Toscanas ukendte perler, Abbadia San Salvatore, ligger også blot få kilometer væk. Byen som oprindeligt voksede frem omkring et af Toscanas ældste klostre, er meget stemningsfuld og ligger med en flot beliggenhed i landskabet.

Dette er par nogle få af de mange udflugtsmål, som du kan vælge imellem på dine ture rundt i regionen. Vil du have mest muligt ud af din ferie, kan vi også anbefale guidede udflugter i Toscana. Vores samarbejdspartnere tilbyder et bredt udvalg af ture, som du med fordel kan studere og bestille i ro og mag hjemmefra.

Lokale links

Byens officielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Campiglia d'Orcia