Agriturismo Castiglioncello

Escapeaways kategori

9,1 Gæstebedømmelser
Beskrivelse

Kort og afstande

Der findes i alt 5 boliger. De er alle simpelt indrettet, med faciliteter som hårtørrer, te- og kaffefaciliteter, køleskab med fryser, Wi-Fi, ventilator, aircondition og myggenet. Ciliegio, Cannicciaia, Alloro og Noce har desuden mikrobølgeovn. Ciliegio og Noce har også en opvaskemaskine. Samtlige lejligheder og værelser har terrasse med bord og stole nede ved pergolaen.

Lejlighed Canicciaia med 1 soveværelse er i to plan. På første etage findes opholdsrum med køkken og badeværelse med toilet og bruser. På anden etage findes soveværelse med dobbeltseng.

Lejlighed Noce med 1 soveværelse ligger på 1. sal og består af et opholdsrum med køkken med opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng og to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser. 

Lejlighed Ciliegio med 1 soveværelse ligger op 1. sal og består af et opholdsrum med køkken og sovesofa (egnet til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Lejlighed Alloro med 1 soveværelser har indgang på 2. sal og er fordelt på 2 plan. Første etage består af soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med 2 enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser/badekar. En trappe leder op til loftet med skråvægge hvor du finder et åbent rum med lavt til loftet samt køkkenniche (med to kogeplader), lille køleskab og 2 sovepladser. 

Oliva er et dobbeltværelse med eget badeværelse med bruser. Her findes også et lille køleskab. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Agriturismo Castiglioncello. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • By under 3 km væk
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via di Castiglioncello, 21 - Migliana
59025 Cantagallo (PO)

Koordinater

Latitude: 43.9841
Longitude: 11.1064

Hvad siger gæsterne om Agriturismo Castiglioncello?

10,0
Peter Haystrup, Korsør

Vidunderligt sted og fantastiske værter

Fra Bologna lufthavn gik turen sydover ad SS325 i den lille, lejede Fiat Panda. Gennem skønne bjerglandskaber og ad udfordrende serpentinerveje. Til højre mod Migliano...
9,5
Jakob Axel, Aalborg

Værd at vende tilbage til

Bedre end billederne. Meget velholdt og høj vedligeholdelse af sted og bygninger. Helt igennem uovertrufne værter i Shital og Luca, der hurtigt er som gode venner....
8,8
Günther, Greve

Fantastisk afslappende ophold

Vores 2. besøg på denne dejlige adresse. Varm velkomst og god behandling på alle områder. Dejlig mad når vi ikke selv ville lave mad i lejligheden. Soverværelse...

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Italien, Toscana, Montelopio
 • Nærmeste lufthavn: 54 km
 • Afstand til centrum: ca. 1.2 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Toscana, Pelago
 • Nærmeste lufthavn: 51 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Toscana, Montaione
 • Nærmeste lufthavn: 56 km
 • Afstand til centrum: ca. 7 km
 • Pool (evt. sæsonåben)

Rejsemål Toscana

Vis flere

Andre hoteller Cantagallo