Rejser til Capraia e Limite

Capraia er bestemt ikke nogen stor by, ej heller en kendt by, men hvor ligger den godt. I Capraia, eller rettere Capraia e Limite er der alle de butikker, spisesteder og caféer, man har brug for til daglig, men når man bor midt i trekanten mellem Siena, Pisa og Firenze, så skal det nok også blive til et par udflugter.

Capraia e Limite er to mindre, men meget langstrakte byer, der ligger langs landevejen tæt på floden Arno. De to byer er i tidens løb næsten vokset sammen, således at man i dag ofte omtaler dem som én by.

Her er kun 28 km ind til Firenze, og hvis man ikke ønsker at køre derind i bil (og det gør man ikke, hvis man kender Firenze!), så kan man med stor fordel køre de få kilometer ind til Montelupo Fiorentino og tage toget derfra. Fra denne togstation kan du for resten også med fordel køre til Pisa, Siena og mange andre spændende byer.

Også Montelupo er for øvrigt næsten groet sammen med Capraia og Limite, og det er en væsentlig mere malerisk og charmerende by end de to foregående. I Montelupo finder du flere spisesteder, gode caféer, et stort supermarked og meget meget mere.

Der er marked i Limite om onsdagen, i Empoli om torsdagen, i Vinci om fredagen og i Montelupo om lørdagen.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Capraia e Limite

Hvad siger gæsterne i Capraia e Limite?

7,3
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 35 anmeldelser