Rejser til Carmignano

Skøn, lille by for vinelskere

Denne lille maleriske by, der ligger med så smuk udsigt over vinmarkerne, er et yderst behageligt bekendtskab, og det skyldes ikke kun de gode vine, der produceres så mange af heromkring.

Guidebøger er et yderst praktisk redskab, når du vil planlægge din ferie og finde ud af, hvad du skal se, og hvor du skal bo, men de fokuserer altid på "det vigtige", "det seværdige" og "det sjældne". Derfor kan du forgæves bladre selv de tykkeste af slagsen igennem efter oplysninger om byer som Carmignano.

Byens strategiske beliggenhed betyder, at du har mange af regionens populære landsbyer og byer inden for en dagsudflugt. Kun 20 km væk ligger kulturmekkaet Firenze og omkring 70 km mod vest du har Det skæve tårn i Pisa .

Denne skønne, lille by ligger i Prato-provinsen og har omkring 12.000 indbyggere. Byen er ganske vist ikke så stor, men du har alt, hvad du behøver til en dejlig ferie med både restauranter, caféer, købmand, posthus, bank og vinbar at vælge imellem - vi er jo trods alt i et vindistrikt.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Carmignano

Hvad siger gæsterne i Carmignano?

9,3
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 20 anmeldelser